Ieri, în jurul orei 15.45, pe DN 56 A, în localitatea Maglavit, B.GHEORGHE, 61 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism din cauza vitezei excesive şi pe fondul consumului de alcool, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a lovit un parapet metalic, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui C.NICOLAE, 54 de ani, din oraşul Filiaşi, ocupant al autoturismului pe locul din stânga spate şi rănirea uşoară a lui M.GHEORGHE, 59 de ani, din Maglavit, ocupant pe locul din dreapta faţă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 17.04.2011, în jurul orei 17.45, în Craiova, pe strada Caracal, în timp ce R.MARIAN, 37 de ani, din Craiova conducea un autoturism ajuns la trecerea de pietoni nu a acordat prioritate şi a accidentat-o pe V.SILVIA, 46 de ani, din municipiu care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. R.MARIAN a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acestuia i-au fost recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, în jurul orei 17.45, pe strada Prelungirea Bechetului, C.DUMITRU, 70 de ani, din Craiova în timp ce se deplasa pe un moped neînregistrat, din cauza neîndemânării în conducere şi a faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0.11 mg/l), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ