ACTIUNILE DE PREVENIRE ALE POLITISTILOR CRAIOVENI CONTINUA - FII PRECAUT. HOTII NU DORM


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    ACTIUNILE DE PREVENIRE ALE POLITISTILOR CRAIOVENI CONTINUA - FII PRECAUT. HOTII NU DORM

    ACŢIUNILE DE PREVENIRE ALE POLIŢIŞTILOR CRAIOVENI CONTINUĂ – FII PRECAUT. HOŢII NU DORM


    În perioada 12-16.12.2011, poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei4 Poliţie Craiova au desfăşurat mai multe activităţi în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuinţe ,,FII PRECAUT. HOŢII NU DORM”.
    Poliţiştii au procedat la expunerea afişelor la avizierele asociaţiilor de proprietari din zona de responsabilitate şi la sediul secţiei.
    Totodată, prin activităţile specifice desfăşurate zilnic de către poliţiştii de proximitate cetăţenilor le-au fost transmise sfaturi de prevenire pentru a nu cădea victime ale hoţilor.
    Astfel, cetăţenii au fost informaţi cu privire la:
    • modurile de operare folosite de autori la comiterea de furturi
    • moduri de operare folosite pentru înşelăciuni, metoda ghicitului, prezentarea unor ,,promoţii” la produsele de uz casnic, presupuse câştiguri la concursuri televizate, loterie sau telefonie mobilă.
    De asemenea, tot în această perioadă, poliţiştii de proximitate au distribuit pliante cu sfaturi preventive cetăţenilor interpelaţi urmărindu-se conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun, în cazul neadoptării unui comportament preventiv.
    Dat fiind şi debutul sărbătorilor de iarnă când mulţi cetăţeni părăsesc locuinţele de domiciliu sau reşedinţa deplasându-se în zone turistice sau în mediul rural, în perioada imediat următoare, poliţiştii de proximitate vor continua desfăşurarea de activităţi de acest gen.

    Sfaturi pentru prevenirea furturilor din locuinta

    - Asigurati o buna luminozitate atat in exteriorul locuintei cat si pe casa scarii.
    - Informati Politia cand necunoscuti se intereseaza de proprietatile dumneavoastra sau de cele ale vecinilor.
    - Usa de acces sa fie prevazuta cu doua incuietori, avand sisteme de chei diferite.
    - Folositi lantul de siguranta cand deschideti usa unei persoane necunoscute si solicitati ca aceasta sa se legitimeze.
    - Montarea unui sistem de alarma va poate apara de "vizitatori nedoriti".
    - Draperiile sau jaluzelele va pot feri locuinta de priviri indiscrete.
    - Evitati sa va afisati sau sa discutati despre bunurile de valoare pe care le detineti in locuinta.
    - Daca la usa dumneavoastra se prezinta persoane necunoscute care pretind ca vand sau cumpara diferite produse, nu le permiteti intrarea in locuinta.
    - Nu lasati bilete in usa prin al caror continut sa se subinteleaga absenta dumneavoastra.
    - In situatia in care cheile de la usa de acces in locuinta au fost pierdute, uitate intr-un loc public sau sustrase odata cu actele de identitate, schimbati de urgenta incuietorile.
    - Lumina aprinsa sau un aparat de radio in functiune pot deruta eventualii "musafiri nepoftiti" atunci cand parasiti locuinta.
    ACTIUNILE DE PREVENIRE ALE POLITISTILOR CRAIOVENI CONTINUA - FII PRECAUT. HOTII NU DORM Fisiere atasate New Image.jpg   New Image 7.jpg   New Image 3.jpg   New Image 4.jpg   New Image 6.jpg   New Image 5.jpg  


Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: