Efective din cadrul Biroului Drumuri Naţional-Europene au organizat şi executat o acţiune pe D.N. 6 în sistem releu cu lucrători ai Serviciilor Rutiere Olt şi Mehedinţi în scopul prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză.
Oamenii legii au constatat 94 abateri de natură contravenţională, dintre care 65 pentru depăşirea vitezei legale, valoare acestora fiind de 15.207 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice două permise şi retras un certificat de înmatriculare.

În acest sfârşit de săptămână, agenţi de poliţie rutieră craioveni au desfăşurat acţiuni în municipiu pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie care au drept scop neacordarea de prioritate pietonilor de către conducătorii auto.
Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.975 lei, dintre care 53 pentru neacordare de prioritate pietonilor. Celor 53 de conducători auto care au încălcat respectiva regula de circulaţie le-au fost reţinute permisele în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Efective din cadrul Serviciului Rutier au organizat si executat o acţiune în municipiul Craiova pe linia respectării regulilor de circulaţie de către conducătorii autovehiculelor cu regim prioritar (ambulanţe). Poliţiştii au constat 5 abateri de natură contravenţională în valoare totală de 802 lei şi au retras un certificat de înmatriculare.


BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ