Activitati preventive ale politistilor craioveni


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Activitati preventive ale politistilor craioveni

    În noaptea de 14/15.05.2011, în municipiul Craiova a fost organizată şi executată o acţiune pe având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică şi creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc în mediul stradal.

    La acţiune au participat poliţişti din cadrul formaţiunilor de poliţie rutieră, investigaţii criminale, intervenţie rapidă şi ordine publică, jandarmi din cadrul IJJ Dolj, precum şi lucrători ai Poliţiei Locale Craiova.


    În cadrul activităţilor desfăşurate, oamenii legii au efectuat verificări şi controale la 17 unităţi de alimentaţie publică, în 12 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen. Au fost controlate 44 autoturisme, iar 340 persoane au fost legitimate, dintre care 180 au fost controlate corporal de arme albe.

    Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.070 lei şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice două permise de conducere.

    Exemple:
    1. L.MARIAN, 45 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt a fost depistat, pe strada A. Macedonski din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 603 lei, iar ca măsura complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 zile.

    2. C.NICOLAE, 23 de ani, din Craiova a fost depistat pe strada N. Titulescu în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 603 lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 zile.




    BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Ne-am saturat de atatea actiuni "preventive"...venite sa ne usureze buzunarele!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: