Activitati preventive ale politistilor doljeni


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Activitati preventive ale politistilor doljeni

    Lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat şi executat o acţiune, în municipiul Craiova, pentru combaterea ilegalităţilor care se comit la casele de amanet.
    Poliţiştii au verificat trei agenţi economici, iar pentru abaterile constatate au aplicat sancţiuni în sumă totală de 31.000 lei. Totodată, au ridicat în vederea cercetărilor 104,09 gr. bijuterii din aur în valoare de 17.000 lei.

    Exemplu : Cu ocazia verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei astfel de societăţi comerciale, s-a constatat faptul că administratorul acesteia nu a întocmit documentele prevăzute de Legea 82/1991 pentru ca bijuteriile din metale preţioase aferente mai multor contracte de amanet expirate, precum şi comisioanele încasate să fie evidenţiate în documentele contabile ale societăţii.
    Oamenii legii au luat măsura sancţionării cu suma de 15.000 lei amendă contravenţională şi au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 44,98 grame bijuterii din aur.

    •

    Efectivele Biroului Rutier împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român au acţionat, în Craiova, pentru urmărirea modului în care se desfăşoară transportul de mărfuri şi persoane, fiind verificate şi autoturismele care sunt destinate transportului în regim de taxi.
    Oamenii legii au aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale în sumă de 22.307 lei, dintre care : 39 transportatorilor marfă/persoane, 6 unor operatori de transport, iar celelalte altor categorii de conducători auto. Deasemenea, pentru defecţiunile tehnice constatate au fost ridicate 7 certificate de înmatriculare.

    Exemplu: S. ROBERT, 33 ani, din Craiova, a fost depistat efectuând transport rutier de mărfuri, iar în urma examinării aparatului tahograf s-a constatat că, la data 02.09.2011, acesta a depășit timpul maxim de conducere cu 1 oră și 25 minute. Deasemenea craioveanul nu a prezentat numărul de diagrame prevăzut de legislația în vigoare.
    Reprezentanţii societăţii de transport la care acesta era angajat au fost sancţionaţi cu 4.000 lei amendă contravenţională în conformitate cu prevederile O.G. nr. 37/2007.

  2. #2
    Oldtimer viorelkiss's Avatar viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    26-03-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    1,092
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    708
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    deci iar se fac restructurari in politie ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: