Activitati preventive ale politistilor doljeni


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Activitati preventive ale politistilor doljeni

    Efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat si executat o actiune, în municipiu, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, dar şi pentru combaterea traversărilor neregulamentare din partea pietoni.
    Poliţiştii au verificat 93 de autovehicule şi au legitimat 126 de persoane, fiind aplicate 70 de sanctiuni contravenţionale în sumă totală de 6.999 lei.
    Deasemenea, au fost ridicate în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise şi retrase 2 certificate de înmatriculare.



    În cursul zilei de ieri, şi lucrătorii Serviciului Rutier au acţionat pentru combaterea depăşirilor neregulamentare de către conducătorii auto aflaţi în trafic.
    Poliţiştii au constat 37 de încălcări la regimul circulaţie sancţionate cu amenzi în sumă de 2.479 lei.



    Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat o acţiune, în municipiul Craiova, pentru prevenirea şi combaterea comercializării ilegale a materialului lemnos şi a produselor din peşte.
    În cadrul activităţilor desfăşurate, oamenii legii au verificat 5 medii şi locuri pretabile comiterii unor astfel de fapte, 7 agenţi economici şi au controlat 53 de autohevicule.
    Poliţiştii au întocmit două dosare de cercetare penală şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale în sumă de 74.535 lei. Deasemenea, au ridicat în vederea cercetărilor 2.062 mc material lemons, dar şi bunuri în valoare de 500 lei, pentru care aparţinătorii nu au prezentat documente de provenienţă.
    Exemplu:
    C. VALERIU, 37 ani din Roşia de Amaradia, judeţul Gorj şi C. ION, 34 ani, din Şimnicu de Sus au fost depistaţi comercializând material lemnos în loc neautorizat şi efectuând transport rutier public fără licenţă de transport.
    Au fost sancţionaţi contravenţional cu câte 5000 lei fiecare şi li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului rutier public.

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Din ce in ce mai dese :
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: