drian Mititelu, finanţatorul dezafiliatei Universitatea Craiova, n-a scăpat ocazia de utiliza înrăzboiul său cu LPF şi FRF acţiunea DNA, în urma căreia preşedinte C.C.A., Vasile Avram, alături de arbitrul Andrei Chivulete şi de Sorin Ţerbea, preşedintele Federaţiei Române de Futsal şi membru al Comitetului Executiv al FRF, au fost reţinuţi. Cu acest prilej, Adrian Mititelu a lansat un atac, mai mut decât virulent, la adresa preşedintelui F.R.F., Mircea Sandu.

Adrian Mititelu: ”Mircea Sandu a reprezentant o soluţie prin 92, acum e depăşit. El este vinovat pentru ce se întămplă în fotbalul românesc. Este un incapabil, el a năşit acest sistem, el stabileşte tot, inclusiv membrii Comitetului Executiv. E un sistem mafiot care conduce fotbalul românesc. Este cel mai mare rău al fotbalului românesc, un psihopat, urăşte poporul român! Un nenorocit care dă obiectiv naţionalei în 2016, care manipulează oamenii din Adunarea Generală că le dă o friptură şi o porţie de cîrnaţi. Le dă mese de protocol, acest nenorocit!

Sandu face jaf la drumul mare la FRF! Milogule, nenorocitule, spăgarule, ordinarule, criminalule, ce vină avem noi că sîntem contemporani cu tine? Simt că toţi cei care au fost chemaţi la DNA au probleme tot din cauza Universităţii Craiova. Drumul spre D.N.A. este de neoprit pentru ei. Toţi conducătorii îl urăsc pe Mircea Sandu, la fel şi 75 la sută din populaţia României. Cum poţi să stai în fruntea fotbalului românesc dacă toată lumea te urăşte?! Suntem ultimul fotbal din ţările central-est europene. La ce calităţi avem, trebuia să fim între primele ţări la fotbal. E din cauza managementului lui dezastruos. Stă scuns şi nu spune nimic. Ce vină avem noi, să suferim atît din cauza lui?! Poate face jaf la drumul mare?!” (Radio Gsp)


După această tiradă, Adrian Mititelu a trecut la pupat DNA şi înjurat, la dublu, Avram şi Sandu. În plus, Mititelu devine şi prezicător meteorolog, pe parte de uragane şi alte fenomene catastrofale, în ceea ce priveşte viitorul fotbalului românesc.

Adrian Mititelu: ”Vreau să-i felicit pe oamenii ăştia de la Anticorupţie. Sunt nişte persoane care doresc ca statul să funcţioneze. Această acţiune este din cauza unor fapte, şi sunt convins că este începutul unei furtuni. Uraganul Katrina, vine încet şi ţine 4 săptămîni. O să vină şi peste ei. Fotbalul din Romania este cel mai murdar din Europa de Est. Nu ştiu exact de ce este acuzat această unealtă a lui Sandu, Avram, o caricatură, dar sunt convins că prin asta se va ajunge şi la Mircea Sandu.

Eu am mai spus asta. Este începutul Uraganului Katrina în fotbalul nostru. Sandu trebuie să ne zică ce se petrece, pentru că el l-a numit pe Avram. Stă în bîrlog şi nu zice nimic. Există un Dumnezeu acolo sus! Nu ştiu pentru ce este chemat, poate să nu fie vinovat, dar nu este un om corect, e un servitor al lui Sandu. Avram este învinuit şi în excluderea echipei mele! Oricum ajungea la D.N.A.” (Sport Total FM)