Alimentele de la UE, distribuite de Consiliul Judetean doljenilor cu venituri mici


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Alimentele de la UE, distribuite de Consiliul Judetean doljenilor cu venituri mici

    Beneficiarii de ajutor social, şomerii cu indemnizaţie de şomaj, pensionarii cu pensie sub 400 lei pe lună şi persoanele cu handicap grav şi accentuat vor primi o nouă serie de ajutoare de la Uniunea Europeană, distribuite de Consiliul Judeţean Dolj. Pachetele cu făină, mălai, zahăr, paste făinoase şi lapte praf au ajuns până acum în peste 30 de comune doljene.

    „Ca în fiecare an, Consiliul Judeţean Dolj se ocupă de organizarea distribuirii de ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitară, destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România (Planul anual European de furnizare Ajutoare alimentare în beneficiul persoanelor cele mai Defavorizate – PAED)”, se arată într-un comunicat de presă remis de Consiliul Judeţean Dolj.

    Numărul total de persoane defavorizate din judeţul Dolj incluse în PAED este de 102.152 de beneficiari. Categoriile sociale la care alimentele trebuie să ajungă sunt: familiile şi persoanele singure care au stabilit, prin dispoziţia scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj acordată potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună, respectiv persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate. Fiecare persoană inclusă în cele patru categorii va beneficia de: 13 kilograme de făină, 9 kg. mălai, 2 kg paste făinoase, 1 kg biscuiţi, 8 kg orez şi 1,5 kg lapte praf.

    Alimentele au ajuns în 33 de comune doljene

    În perioada 10 august 2011 – 02 septembrie 2011 au fost recepţionate în depozitul central situat în comuna Podari: 480 tone de făină, 278,629 tone mălai, 39,424 tone paste făinoase, 28,425 tone biscuiţi, 198 tone orez şi 46,080 tone lapte praf. Potrivit aceluiaşi comunicat de presă, în aceeaşi perioadă, din depozitul central s-au distribuit către localităţile judeţului următoarele cantităţi de alimente: 319,566 tone făină, 216,338 tone mălai, 25,828 tone paste făinoase, 24,263 tone biscuiţi, 181,312 tone orez şi 33,136 tone lapte praf.

    Până în prezent au fost distribuite alimente către 33 de localităţi din Dolj: BâRCA, Bechet, Bucovăţ, Calafat, Cârcea, Cerăt, Ciupercenii Noi, Coţofenii din Dos, Daneţi, Dăbuleni, Desa, Dobroteşti, Drăgoteşti, FăRCAş, Gângiova, Gighera, Giubega, Izvoare, Întorsura, Leu, Mârşani, Moţăţei, Pieleşti, Piscu Vechi, Pleniţa, Radovan, Robăneşti, Sălcuţa, Tălpaş, Terpeziţa, Ţuglui, Vârvoru de Jos şi Vela.

    cvlpress.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Speram sa ajunga la cei care, chiar au nevoie!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1,072
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0
    Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
    Speram sa ajunga la cei care, chiar au nevoie!
    Au ajuns..unele, dar iti dai seama ce s-a intamplat la depozitul central din Podari. Cara cei din primarie in fiecare zi acasa. Cica se mirau "dar ce tot vin astia sa ceara, ca nici nu sunt bune " ?!
    Nu sunt bune pentru altii, doar pentru ei.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: