Amy Winehouse si-a anuntat primul concert la Bucuresti


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Amy Winehouse si-a anuntat primul concert la Bucuresti

    Celebra şi controversata artistă britanică Amy Winehouse va concerta în premieră în România pe 15 august, pe stadionul "Iolanda Balaş Soter" din Capitală, informează firma organizatoare Events într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

    În perioada 26-29 aprilie, fanii artistei vor putea cumpăra primele 1.000 de bilete cu 20 la sută reducere.Cumpărătorii vor putea alege dintre următoarele categorii de locuri: Gazon B - 104 lei, Gazon A - 144 de lei, Golden Ring - 216 lei sau Premium - 280 de lei.

    Categoria VIP de 600 de lei nu beneficiază de discount.

    Din 30 aprilie, tichetele vor fi disponibile la preţ întreg respectiv Gazon B - 130 de lei, Gazon A - 180 de lei, Golden Ring - 270 de lei, Premium - 350 de lei sau VIP - 600 de lei în reţeaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

    Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascăr Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

    Sursa: www.lupamea.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Oare si la asta o sa se calce lumea-n picioare?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: