Eşecul din Spania, 25-26 cu Itxako, i-a grăbit Anjei revenirea la Rm. Vâlcea, mai ales că, duminică, Oltchim joacă acasă cu Krim Ljubljana un meci ce trebuie obligatoriu câştigat. Deşi iniţial îşi anunţase elevele că va reveni în ţară abia joi, tehniciana şi-a schimbat planurile şi a revenit mai devreme de la Copenhaga, acolo unde are o şcoală de handbal.

Ieri după-amiază, daneza a condus primul antrenament din această săptămână al chimistelor, iar seara a invitat la restaurant toată echipa, antrenoarea aniversând împlinirea a 42 de ani. Handbalistele vâlcence i-au pregătit şi ele un cadou frumos, dar şi promisiunea unui succes în partida de duminică, şi anume cea cu slovenele.

De astăzi, în cantonament

Deşi nu e adepta cantonamentelor lungi, Anja Andersen va băga de astăzi echipa în cantonament. Vâlcencele vor sta patru zile împreună cu daneza la Hotelul “Oltenia” din Băile Govora, acolo unde există şi o bază de refacere. Astfel, roş-albastrele vor avea timp să pregătească în linişte partida de duminică, de pe teren propriu, cu Krim Mercator Ljubljana.

Interul stânga Adina Fiera a fost ieri la RMN, handbalista acuzând în ultimul timp dureri la genunchi. Din acest motiv, Adina nu a fost trecută pe foaia de joc la meciul din Spania, cu Itxako. Vâlcenii se tem să nu fie o ruptură de menisc, care ar necesita o intervenţie chirurgicală ce ar ţine-o pe tuşă pe jucătoare minim o lună.


sursa editie.ro