Asfaltarile primariei s-au umflat de TVA


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Asfaltarile primariei s-au umflat de TVA

    Obiectivele de investiţii ale primăriei Craiova sunt puse în practică la preţ umflat: le-a prins majorarea de TVA prin sertarele edililor.

    Consiliul local municipal are pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare din 14 iunie nu mai puţin de 28 de proiecte. 27 dintre acestea privesc modificarea unor hotărâri mai vechi ale legislativului local. Este vorba în toate cazurile de reactualizarea indicatorilor tehnico-economici adotaţi în anii precedenţi pentru diverse lucrări edilitare: reabilitări de străzi, semaforizări şi reţele de utilităţi realizate pe banii primăriei.

    Cum de la adoptarea hotărârilor cu pricina şi până la realizarea efectivă a survenit criza şi, apoi , majorarea de TVA decisă de Guvern, edilii trbeuie să alinieze acum costurile lucrărilor la nivelul de 24 la sută al TVA-ului pe stil nou.

    Costurile cresc cu sume între 1 şi 8 miliarde de lei vechi pentru fiecare proiect în parte. Cea mai mare majorare este bifată în zona Potelu, de proiectul de realizare de reţele edilitare pentru cartierul ANL de lângă parcul Romanescu, a cărui valoare sare de la 51 la 58 de miliarde de lei vechi în urma majorării TVA.


  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Parca nu stiam c-o sa se intample asa..
    Trebuia sa le iasa si lor ceva profit.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: