SLATINA. Judecătorii Tribunalul Olt au dat un nou termen pentru 21 noiembrie a.c. în procesul lui Anghel Sandu, în care este acuzat de tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat nepotul, la termenul de azi, nefiind posibilă vizionarea audierilor făcute de procurorul Eugen Iacobescu pentru că Gheorghe Anghel, tatăl victimei nu a fost prezent la proces, motivând că este bolnav.

Ședința de azi, a început la ora 11.00, însă judecătorul completului a decis să amâne pentru 20 de minute termenul pentru că nu a fost prezent la termen, Gheorghe Anghel, tatăl victimei, Ionuț Anghle, zis Mercedes. Nici după 20 de minute, martorul nu a venit, fiul acestuia susținând că este bolnav.

„Amânăm aceast termen pentru 21 noiembrie, când va fi adus cu mandat de aducere, Gheorghe Anghel și soția acestuia, Aurora Stoiculescu. Bărbatul va trebui însă să prezinte acte medicale să dovedească că este bolnav. Pentru că victima este minoră nu putem să vizionăm caseta cu audierile martorilor pentru că el trebuie să fie asistat de părinți“, a spus magistratul Carmen Marinescu.

Azi, magistrații au primit și rezultatul expertizei medico-legale care urmau să dovedească dacă inculpatul este schizofrenic. Se pare, însă că rezultatele au fost în defavoarea lui Bercea. „Am văzut și eu rezultatele, dar cred că, clientul meu suferă de această boală care a fost descoperită în 2005 pentru că ea nu se vindecă peste noapte. O să cerem o contraexpertiză“, a declarat Mariana Ștefan, avocata lui Bercea Mondial.

*************