Aurica, suparat ca pasaju' a intarziat


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Aurica, suparat ca pasaju' a intarziat

    Revenirea lui Antonie Solomon la cârma Primăriei Craiova le-a dat un nou impuls angajaţilor. Chiar dacă efectul va fi, poate, de scurtă durată, Solomon profită de zilele dinaintea concediului pe care şi l-a programat pentru a inspecta lucrările la cel mai mare proiect edilitar care ţine inima Craiovei blocată.

    Şantierul «ritm de melc»

    Ieri, Antonie Solomon, însoţit de şeful Zonei Metropolitane Craiova, Laurenţiu Diaconu, şi mai mulţi subordonaţi din Primărie, au descins pe şantierul din Valea Vlăicii. Ce a văzut nu i-a plăcut, iar ce a aflat l-a deranjat.

    Şi anume lucrările care, în mod normal, ar fi trebuit să dureze 14 luni, au deja o întârziere de două luni. “Până acum, văd că lucrările s-au derulat mai aşa, la ralanti. Sunt două luni de recuperat. Au fost probleme, mai multe lucrări ascunse care au întârziat lucrarea. Laurenţiu, care a fost aici pe şantier zi de zi, m-a asigurat că se poate recupera întârzierea. Am stabilit să facem un grafic cu constructorii şi să verificăm la fiecare 10 zile în ce stadiu sunt lucrările”, a spus Solomon.

    Pasaj de 10 milioane de euro

    Reamintim că Primăria Craiova a atribuit contractul de realizare a pasajului suprateran Societăţii de Construcţii în Transporturi Bucureşti (SCTB). Valoarea contractului este de 40,4 milioane lei fără TVA (10 milioane euro). Contractul a fost adjudecat la 9 martie, în urma unei licitaţii deschise, criteriile de atribuire fiind preţul ofertei, cu o pondere de 60 la sută, şi punctajul tehnic (40 la sută). Primăria Craiova a primit trei oferte pentru acest proiect. Proiectul, finanţat prin Programul Operaţional Regional, va fi subcontractat în proporţie de patru la sută. Astfel, UTI Traffic Management va realiza lucrări de semaforizare, iar Total Strada - reţelele electrice de iluminat.
    Autorităţile locale au afirmat, înainte de deschiderea şantierului, că lucrările vor dura maximum 14 luni. (S. M.)

    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Dracii , ii gaseste daca pana la anul pasajul nu e terminat!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: