BĂILEȘTI. Autoritățile locale din municipiu “au dat la cheie”, recent, o parcare auto cu 300 de locuri. Până la sfârșitul anului, nu se va percepe nicio taxă, urmând ca din 2012 să se perceapă o sumă modică. Este prima parcare de acest gen din municipiu, alte două parcări urmând să fie amenajate până la sfârșitul anului 2012.

Toți șoferii care circulă cu un mijloc auto în Băilești au acum posibilitatea de a parca turismul fără a mai avea grija că blochează traficul. Pe strada Independenței a fost amenajată o parcare auto modernă, cu 300 de locuri.

“Până la sfârșitul anului nu vom percepe nicio taxă, urmând ca din anul 2012 să încasăm o sumă modică. Alte două parcări de acest gen vor lua ființă în anul următor”, a declarat primarul Costel Pistrițu.

Proiectul care a permis amenajarea primei parcări în municipiul Băilești face parte din “Parcări pentru zone aglomerate”, inițiat de municipalitate. Din anul 2012 vor fi finalizate alte parcări, unele pentru blocuri, altele publice, în zona străzii A.I. Cuza blocuri; zona străzii Victoriei blocuri Gară; zona Lt. Becherescu blocuri; zona străzii General I. Ghenescu blocuri.

*************