Faptul că nu a fost înscrisă pentru meciul de acasă împotriva lui Sporting Balş a confirmat intenţia autorităţilor de a retrage echipa din campionat.

„Nu am putut investi în stadionul «Parc» pentru că nu era al nostru”

Primarul din Balş, Mădălin Teodosescu, a declarat că nu a fost posibilă investiţia în stadionul „Parc” din Balş pentru că acesta este o proprietate privată. Acesta a prins pe planul de investiţii din acest an un stadion în imediata apropiere a Bălţii Gării.

*

„Nu am putut investi în stadionul «Parc» pentru că nu era al nostru, era al celor de la SMR. Vom construi însă un stadion lângă Balta Gării, pe malul drept al acesteia”, a declarat edilul din Balş.


*

„Suntem dispuşi să susţinem financiar echipa”

Şeful compartimentului juridic al SMR Balş, Marian Bălan, a făcut o declaraţie îmbucurătoare pentru suporterii din Balş. Acesta a afirmat că fabrica Subansambluri Material Rulant este dispusă să vină în sprijinul echipei de pe Olteţ.

*

„În turul de campionat am angajat cu carte de muncă 5-6 jucători de la FC Balş. După cum am vorbit şi cu conducerea clubului la sfârşitul lui 2010, fabrica SMR este de acord să finanţeze echipa cu 50 la sută dintre cheltuielile de bază ale acestui retur de campionat. Am permis să se joace pe stadionul nostru fără vreo pretenţie, doar aceea că nu suntem dispuşi să înstrăinăm bunul. Nu a existat vreun contract între noi şi cluburile din oraş care au jucat pe stadion, nu am avut nici vreo pretenţie financiară. Vrem totuşi ca stadionul să fie folosit în scopul în care a fost construit. Intenţionam să punem la punct şi corpul de clădire din stânga stadionului, printr-o investiţie comună cu primăria. Aşteptăm să fim contactaţi de reprezentanţii echipei la sfârşitul acestei luni pentru a dezbate din nou acest subiect şi pentru a ajunge la un numitor comun”, spune Marian Bălan, reprezentant SMR.


Până când vor avea loc dezbaterile dintre primăria din Balş şi SMR cu privire la soarta echipei, FC Balş ar putea pierde puncte preţioase din campionat.



Sursa: gazetanoua.ro