Balul Copilariei Eterne, primul eveniment caritabil al Baniei


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Balul Copilariei Eterne, primul eveniment caritabil al Baniei

    Pentru prima dată după 1989, în Bănie, a fost organizat primul bal caritabil, menit să strângă fonduri pentru Centrul de reablitare pentru copii si tineri cu autism „Doctor Innocenzo Fiore” Craiova. Ideea le-a aparţinut colegelor de breaslă Anca Pospai-Dindirică şi Alina Şerban.

    Ideea organizării „Balului Copilăriei Eterne” i-a aparţinut Alinei Şerban a cărei soră se numără printre tinerii care primesc asistenţă de specialitate în cadrul Centrul de reablitare pentru copii si tineri cu autism „Doctor Innocenzo Fiore” Craiova . „Am plecat la drum în acest proiect cu ceva timp în urmă pentru că mi-am dorit din tot sufletul să îmi ajut sora dar şi pe ceilalţi care se află în aceiaşi situaţie. Noi le mulţumim celor aproximativ 400 de persoane care au dat curs invitaţiei noastre şi au acceptat să fie alături de noi la acest bal şi care au contribuit la strângerea fondurilor necesare funcţionării acestui centru”, a declarat Alina Şerban. Pe parcursul celor două luni de pregătire a acestui eveniment, Alina a primit sprijin din partea colegei sale Anca Pospai-Dindirică. „Este primul bal caritabil organizat la Craiova şi ne-am propus să îl transformăm în tradiţie, astfel că, în fiecare an, în luna aprilie vom organiza Balul Copilăriei Eterne”, a declarat Anca Pospai-Dindirică.

    Cele aproximativ 400 de persoane care au luat parte la primul bal caritabil organizat în Bănie au achiziţionat câte un bilet de participare, contravaloarea acestuia fiind de 100 Ron. De asemenea, înainte de deschiderea oficială a evenimentului, cele două organizatoare au primit din partea unor persoane sensibilizate de poveştilor copiilor şi tinerilor care suferă de autism suma de 1.500 de euro. De asemenea, suma ce va ajunge la Centrul de reablitare pentru copii si tineri cu autism „Doctor Innocenzo Fiore” Craiova s-a majorat în momentul în care mai multe obiecte au fost scoase la licitaţie. Este vorba despre produsele donate de designerul vestimentar Andreea Dogaru, „Famous Fashion Lounge” şi artiştii Aurora Speranţa, Silviu Bîrsanu şi Emil Segărceanu. Pe lista donatorilor s-a numărat şi preşedintele Senatului Mircea Geoană. Acesta a donat din partea fundaţiei Renaşterea ce aparţine soţiei sale Mihaela, două obiecte în valoarea de 700 de euro. În urma licitaţiei, doar unul dintre acestea, este vorba de o tapiţerie, a fost cumpărată de un invitat care şi-a păsatrat anonimatul la preţul iniţial. Dacă pentru obiectele donate de Mircea Geoană nu au existat licitatori, spiritele s-au încins în sala de bal atunci când organizatorii au scos la licitaţie lucrările artiştilor Aurora Speranţa, Silviu Bîrsanu şi Emil Segărceanu. Cel mai mare preţ obţinut în urma licitaţiei a fost înregistrat de o lucrare a pictorului Emil Segărceanu. Lucrarea acestuia a fost disputată între consilierul local Radu Marin Traian şi omul de afaceri Cristi Berceanu, cel din urmă adjudecându-şi un tablou la valoarea de 4.700 Ron deşi preţul de începere a fost de 600 Ron. Omul de afaceri şi-a mai dorit şi o lucrare a artistei Aurora Speranţa însă tabloul a fost achiziţionat de un alt afacerist, Emil Niţă cu suma de 4.600 Ron.

    Invitaţi la acest eveniment caritabil au fost şi Ducu Bertzi şi soprana Anca Pârlog. De asemenea, „pe scenă” au mai urcat Quartetul de coarde „Prelude”, „Duo Classic” Tavi Gorun şi Corina Stănescu, Ella & Bogdan şi dansatorii profesionişti ai clubului KATAMIS. Doamnele şi domnişoare invitate la eveniment au admirat şi o prezentare de modă a designerul vestimentar Andreea Dogaru. Seara s-a încheiat târziu în noapte iar cei care anul acesta au fost alături de copiii şi tinerii bolnavi de autism au promis că şi în 2013 vor participa la cea de-a doua ediţie a Balului Copilăriei Eterne.

    Sursa: www.lupamea.ro

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Sa tot mai fie astfel de evenimente caritabile
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: