Basescu vs Arafat


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Basescu vs Arafat

    Preşedintele Traian Băsescu a intervenit, luni seară, într-o emisiune la Realitatea TV, la care invitat era subsecretarul de stat Raed Arafat, replicând nemulţumirilor exprimate de acesta din urmă legate de proiectul noii legi a sănătăţii. Şeful statului şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii au avut un schimb de replici în emisiune.

    Preşedintele Băsescu a apreciat că o nouă lege, lansată în dezbatere publică, este necesară




    Creatorul SMURD a ameninţat luni seara cu demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, după ce a avut un schimb dur de replici cu preşedintele Traian Băsescu, în direct la Realitatea TV.

    "Eu cred că trebuie să mă gândesc foarte serios să vorbesc din afară. Eu din interior sunt limitat să discut cu domnul ministru. Până mâine mă voi gândi dacă îmi dau demisia. Lumea nu mă crede. Nu ştiu de ce lumea crede că mă apăr pe mâine. Mâine voi găsi un alt loc, mai bine plătit. Personalizăm totul în jurul unui om şi nu ne uităm la ce se întâmplă în sistemul de urgenţă, tocmai ca să-l mulţumim pe Vlădescu. Asta e ultima bătălie pentru dezvoltarea unui sistem de urgenţă. Mă retrag şi vorbesc din afară ca orice cetăţean român, fără să am obligaţii în Guvern. Aşa este normal şi onest din partea mea", a declarat Raed Arafat, la Realitatea TV.

    Sursa: realitatea.net

  2. #2
    De-al casei d_mihai's Avatar d_mihai va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-10-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    367
    Mesaje bazar
    443
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    70
    Puncte CF
    10.0
    am un amic la smurd care s-a intalnit cu Raed Arafat de cateva ori si nu are decat cuvinte de lauda !!


    RED
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: