Bataie intre doua eleve de clasa a XII-a de la un liceu din Rovinari


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Bataie intre doua eleve de clasa a XII-a de la un liceu din Rovinari

    Bătaie în toată regula între două eleve de clasa a XII-a, dintr-un liceu din Rovinari, judeţul Gorj. Profesorii spun că fetele s-au jignit în timpul orei şi s-au luat la bătaie în pauză.

    Conducerea şcolii a aflat de la jurnalişti despre incidentul petrecut în liceu săptămâna trecută. Bătăuşele vor fi sancţionate, dar nu vor scăpa nepedepsiţi nici colegii care au filmat şi au postat filmuleţul pe internet.

    "Am identificat cele două eleve, am discutat cu ele. A fost o altercaţie uşoară, în pauză. Problema este că unul dintre elevi a beneficiat de acest lucru şi a filmat altercaţia", a spus directoarea Grupului Şcolar Industrial Rovinari, Violeta Popescu.

    "Le vom supune pe cele două eleve discuţiei consiliului clasei şi consiliului profesoral, iar sancţiunile pot fi de la avertisment scris până la exmatriculare", a explicat directorul adjunct, Paulina Popescu.

    Violenţa în şcoli a crescut semnificativ în ultima perioadă, iar psihologii au şi o explicaţie pentru această situaţie. "Acei copii provoacă aceste evenimente. Sunt copii cărora le este teamă, trăiesc într-un mediu conflictual acasă şi, de ce nu, pot să fie şi într-o stare uşoară de depresie", a precizat psihologul Maria Tomescu.

    În ultima perioadă s-au petrecut mai multe incidente de acest gen în şcolile din ţară.


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Chiar daca ne place sau nu chestile astea au devenit ceva normal!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: