Beizadeaua din Banie, Iustin Covei, si-a recuperat bolidul


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Beizadeaua din Banie, Iustin Covei, si-a recuperat bolidul

    Imediat după ce a fost eliberat prinţişorul a cerut restituirea BMW-ului, care i-a fost confiscat în momentul în care a fost luat pe sus din casa bunicilor şi dus direct la audieri. Curtea de Apel Bucureşti a acceptat cererea, iar Iustin Covei şi-a recuperat la începutul acestui an bolidul.

    Fiu de judecător şi nepot de procuror, Iustin Covei, zis şi Prinţul, a fost arestat pe data de 16 septembrie 2009 pentru clonare de carduri. În urma descinderilor oamenii legii au confiscat un Ferrari 360 Modena, deţinut de Mihăilă, un Audi A4 şi unul TT ale lui Bîrcă, un Mercedes Benz C200 deţinut de Buruiană, un BMW 525 deţinut de Hălănei, BMW-ul 765 al lui Covei, un Volkswagen deţinut de Dirivan, Bentley-ul Continental al lui Fulgerică şi un Audi Q7 deţinut de Nixon. Rând pe rând inculpaţii au fost eliberaţi şi au cerut instanţei să li se restituie autoturismele. Toţi sunt acuzaţi de clonare de carduri.

    Citeste intreg articolul pe adevarul de seara Craiova

  2. #2
    Banned O.Alexandru's Avatar O.Alexandru a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    27-03-2011
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    54
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2
    Puncte CF
    11.5
    Ce surpriza....................ma mir k nu le-au platit shi daune morale...............Da numai e mult.............Tzara shi orash de kkt!!!!!!!!!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: