Benzina si motorina s-au scumpit de la miezul noptii


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Benzina si motorina s-au scumpit de la miezul noptii

    Cea mai mare companie petrolieră de pe piaţa românească, OMV Petrom, a majorat preţurile carburanţilor cu 9 bani pe litru. De la începutul anului, compania a majorat preţul benzinei cu 19 de bani, iar motorina, cu 26 de bani/litru, anunţă capital.ro.
    În urmă cu două zile, compania a fost amendată cu 504 milioane de lei, peste 3% din cifra de afaceri pe 2010 a OMV Petrom SA şi OMV Petrom Marketing SRL, pentru că împreună cu alte patru companii de pe piaţă s-au înţeles în 2007-2008 să retragă de la comercializare sortimentul de benzină Eco Premium.

    Amenzile totale aplicate de Consiliul Concurenţei se ridică la circa 880 milioane de lei, 205 milioane de euro, a anunţat, marţi, preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu. Compania a anunţat că va ataca în instanţa amenda, considerând sancţiunea ca fiind nejustificată.

    De la începutul anului OMV Petrom a aplicat trei modificări de preţuri. Prima a avut loc chiar de la 1 ianuarie, atunci când preţurile au crescut cu 2 bani/litru în cazul benzinei şi cu 9 bani la motorină. Atunci preţurile au fost modificate ca urmare a majorării accizelor la motorină şi a cursului valutar la care se calculează accizele în acest an, conform explicaţiilor oferite de Petrom.
    A doua majorare a avut loc vineri, 6 ianuarie, când preţurile au crescut cu opt bani pe litru. Surse din piață au precizat atunci pentru capital.ro că majorarea a fost cauzată de creșterea cotației țițeiului și a produselor petroliere pe piața Platt's din ultimele două luni şi ca urmare a creșterii tensiunilor din Iran.

    Cea de-a treia majorare a fost aplicată joi, 12 ianuarie, începând cu ora 0:00. Toate sortimentele au fost scumpite cu 9 bani/litru, aceasta fiind cea mai mare majorare din acest an. Aşa cum se poate observa, OMV Petrom a aplicat trei majorări de preţuri în mai puţin de două săptămâni.

    Contactaţi de capital.ro, reprezentanţii companiei au menţionat că în cel mai scurt timp vor prezenta un punct de vedere referitor la modificarea preţurilor, dar că aceasta nu are legătură cu amenda aplicată de Consiliul Concurenţei, ci are la bază evoluţia cotaţiilor produselor petroliere din ultimele două luni.
    Ultima modificare de preţuri efectuată de Petrom anul trecut a avut loc la începutul lunii noiembrie, iar atunci compania a ieftinit cele două sortimente de benzină cu 4 bani/litru.


    Sursa: lupamea.ro

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Ne-am dat dracu`. E deja a 3a oara de la inceputu` anului.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned georgelius20 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    32
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    37
    Puncte CF
    0.0
    Ne belesc Capitalistiiiii

  4. #4
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Imi da palpitatii cand ma uit la tabela...5.85 lei(motorina) la MOL
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: