Berceanu se teme ca USL ar putea lua Primaria Craiova


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Berceanu se teme ca USL ar putea lua Primaria Craiova

    BUCUREŞTI. Invitat în direct la Realitatea TV, preşedintele Partidului Democrat-Liberal Dolj, Radu Berceanu, a declarat că bătălia electorală de la anul pentru Primăria Craiova va fi una extrem de dură, USL fiind un contracandidat de temut. Liderul pedelist a reafirmat faptul că Mărinică Dincă este candidatul PD-L pentru primărie, chiar dacă la anul formaţiunea pe care o reprezintă ar putea forma, la nivelul Doljului, o alianţă cu UNPR.

    Liderul democrat-liberalilor doljeni Radu Berceanu a vorbit în direct, într-o emisiune a postului Realitatea TV despre situaţia administrativă de la Craiova, dar şi despre viitoarele alegeri. “Noi am decis că vom avea candidat pentru următoarele alegeri pe viceprimarul Mărinică Dincă. Domnul primar Antonie Solomon nu a vrut să îşi depună candidatura pentru această titulatură, acum noi vom merge cu un alt candidat”, a declarat Berceanu.

    Preşedintele judeţean al PD-L mai spune că “USL este un adversar de temut pentru oricare candidat, mai ales că acum, odată cu schimbarea legii electorale, vom avea primar din primul tur, nu ca înainte din două, indiferent de numărul de voturi pe care le-a primit. Probabil că, dacă vom avea o alianţă cu UNPR, acest lucru va fi în favoarea social-liberalilor”.


    Subiectul Antonie Solomon a rămas unul “închis” pentru liderul democrat-liberal. “Dânsul şi-a exprimat dorinţa de a participa la alegerile viitoare din partea unei alte formaţiuni politice, ca atare nu mai este membrul nostru de partid”.

    Sursa: *************

  2. #2
    Racer bloo's Avatar bloo are ceva special... bloo are ceva special...
    Data de inscriere
    30-12-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    200
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    120
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu cred ! Pe el il intereseaza binele oamenilor nu cine ar putea lua Primaria Craiova .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1,072
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0
    Cea mai avantajoasa lege electorala pentru Berceanu si PDL ar fi aceea prin care Berceanu ar desemna in mod direct un primar, fara alegeri.

  4. #4
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    ce tupeu..,....!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: