Blaga, interceptat in scandalul spagilor din vami


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Blaga, interceptat in scandalul spagilor din vami

    Procurorii DNA au monitorizat, în ancheta legată de şpăgile de la vămile aflate la graniţa cu Serbia, şi convorbirile telefonice ale oamenilor cheie din sistem – Radu Mărginean, fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, Aurel Mătiuţ, şef al Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în perioada monitorizată şi Vasile Blaga, fost ministru al Administraţiei şi Internelor. Puţinele stenograme care au fost desecretizate şi sunt depuse ca probe în instanţă în dosarele corupţiei din vămi arată faptul că cei interceptaţi erau extrem de precauţi în discuţiile telefonice şi preferau să vorbească lucrurile importante doar faţă-n faţă, scrie pressalert.ro. În 21 decembrie 2010, SRI a interceptat discuţiile purtate între Aurel Mătiuţ, Vasile Blaga şi Radu Mărginean. Dimineaţa, la 08.56, Vasile Blaga l-a sunat pe Mătiuţ şi au avut un scurt dialog, stabilind să se întâlnească: Aurel Mătiuţ: Alo./ Vasile Blaga: Da, Relu./ AM: Să trăiţi, dom’ ministru. Dom’ ministru, când veniţi acasă? / VB: Numai joi seara acas’, că-i moţiunea / AM: Ăhă! Au! Ş-atunci cum… / VB: Vineri sunt acas’. La Petreni. / AM Vineri? / VB: Da,da. / AM: Păi bun, vin vineri, dom ministru!/ VB: Bine, bine. Te pup/ AM: Bine, mulţumesc mult. Trăiţi dom’ ministru.

    La ora 13,24, Aurel Mătiuţ l-a sunat pe Radu Mărginean, pe care l-a întrebat dacă va ajunge în vestul ţării să discute, pentru că are probleme prin zonă: Aurel Mătiuţ: Auzi, cu reorganizările astea o fi ceva?/ Radu Mărginean: Eu../ AM: Că…/ RM: Eu de aia am fost la şefi marţi şi miercuri şi sper că e ok. O să-ţi spună (n.a. – Vasile Blaga) şi ţie ce-a vorbit./ AM: Aha. / RM: Na…/ AM: Da, da, da. C-am înţeles că ăl mare de tot a zis: Nu! / RM: Păi mă gândesc. O să-şi spună şeful mai multe vineri./ AM: Bun! Bine./ RM: Am vorbit eu cu el! Ştie mai multe./ AM: Bine, bine Radu. Oricum, ne mai auzim până la Crăciun./ RM: Sigur că da./ AM: Te pup. Ciao./ RM: Te pup. Ciao.

    „A fost vorba de o discuţie pe care am avut-o cu un fost coleg, pentru că pe domnul Mătiuţ îl ştiu de vreo 15 ani. E o discuţie necifrată. Aduc aminte că eu am început toate operaţiunile din vămi, chiar de la sfârşitul lui 2009, începutul lui 2010”, a comentat Vasile Blaga. Întrebat cine era vizat în cadrul aceastor interceptări, Blaga a răspuns că nu ştie: „Probabil că a fost interceptat domnul Mătiuţ. Când am pornit acţiunile astea, nu le-am pornit numai în vest, am pornit la toate frontierele externe ale UE, iar dânsul avea o funcţie importantă, era directorul Regionalei Vamale. Probabil că toţi cei care aveau funcţii importante erau monitorizaţi”.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Ei se cearta,ei se inpaca,gasca ramane..unita
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    DNA-ul se ocupa cu altceva inafara de interceptari!?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: