Bucuresti. Vrajitoarele vedetelor, Melissa si Vanessa, arestate pentru 29 de zile


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Bucuresti. Vrajitoarele vedetelor, Melissa si Vanessa, arestate pentru 29 de zile

    Cele două vrăjitoare acuzate că au înşelat mai multe vedete, în urma unui denunţ înaintat de Oana Zăvoranu, au fost arestate astăzi pentru 29 de zile. În urma denunţului, tribunalul Ilfov a decis, pe 14 decembrie, lăsarea în libertate a celor două femei, precum şi a celor doi presupuşi complici. Procurorii au făcut însă recurs, ajungându-se la arestarea de astăzi.

    Pe lista vedetelor care ar fi fost înşelate s-ar afla, potrivit articolelor din ultimele zile, Oana Zăvoranu, Mircea Geoană, Sânziana Buruiană, Corneliu Vadim Tudor, Mihaela Borcea, Corina Chiriac, Bănel Nicoliţă, Amalia Năstase, Inna. Dintre aceste vedete, doar Oana Zăvoranu a declarat public că a fost înşelată de vrăjitoare.

    Potrivit datelor făcute publice de Tribunalul Buftea, Rada Ştefan Mincă şi Roxana Lider (vrăjitoarele Vanessa, respectiv Melissa) contactau direct victimele şi le şantajau. Printre tehnicile folosite se numărau ritualuri în cimitir şi schilodiri de animale, iar practicile voodoo nu lipseau. Şantajul a fost confirmat şi printre declaraţie a unei vedete TV, Sânziana Buruiană, care a spus că a fost sunată de o vrăjitoare şi ademenită să apeleze la magie pentru a scăpa de o persoană care i-ar fi dorit răul.


    Sursa: Realitatea.net

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Mie mi se par mai culpabili cei care apeleaza la aceste servicii, decat prestatoarele!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: