Campania de donare de carti ce a avut loc sambata in Bulgaria


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Campania de donare de carti ce a avut loc sambata in Bulgaria

    Sâmbătă, 2 iulie 2011, reprezentaţii Asociaţiei pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Oltenia (ATRECO) au donat comunităţii româneşti din Kutovo, Bulgaria, un număr important de cărţi în limba română.

    Cele peste 7.000 de volume au fost colectate de voluntari din şcolile judeţului Dolj şi donate colegilor de la sud de Dunăre, cu scopul înfiinţării unei biblioteci publice. Evenimentul a întregit manifestările dedicate Zilelor comunei Kutovo, fiind, astfel, un prilej de sărbătoare pentru locuitori.

    În aceeaşi zi au evoluat pe scena din centrul comunei Kutovo, îmbrăcată în sărbătoare, ansamblul de copii din comuna vecina Maglavit, sprijinit de Primarul acesteia, domnul Ion Dinu, precum şi ansamblul de copii din comuna Covăsânţ, judeţul Arad, şi ansamblul folcloric din Topolnica, Serbia.

    Primarul comunei Kutovo, domnul Jivko Dionisev, a transmis mulţumiri din partea comunităţii romneşti de la sud de Dunăre tuturor celor implicaţi în organizarea acestei donaţii de carte, în special elevilor români care s-au oferit voluntari. În discuţiile purtate cu domnul Marian Nicola, preşedintele ATRECO, primarul Jivko a iniţiat câteva propuneri de colaborări viitoare, privind schimburi de vizite între elevii din România şi Bulgaria. De asemenea, a asigurat că va face eforturi ca biblioteca, în noua sa structură, să fie acum folositoare întregii comunităţi.

    Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui parteneriat între ATRECO, Primăria Municipiului Craiova şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj sub deviza „Cărţi româneşti pentru suflete româneşti”, iar întreaga iniţiativă s-a desfăşurat în contextul Anului European al Voluntariatului 2011, derulat sub sloganul: „Oferă-te voluntar! Schimbă ceva!“ şi al Zilei Mondiale a Cărţii şi a Dreptului de Autor.
    Campania de donare de carti ce a avut loc sambata in Bulgaria Fisiere atasate IMG_2490.JPG   IMG_2432.JPG   IMG_2408.JPG   IMG_2407.JPG   IMG_2554.JPG   IMG_2492.JPG  


  2. #2
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Au donat ceva!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Junior dana_sagittarius's Avatar dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om
    Data de inscriere
    01-06-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    F
    Mesaje
    78
    Mesaje bazar
    99
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    420
    Puncte CF
    0.0
    Cartile au fost donate de elevi din scoli din tot judetul Dolj, carora le multumim
    "How to make God laugh: Tell him your future plans." - Woody Allen
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: