Prin aşa-zise dezvăluiri de presă, membrii familiei Voinea împroaşcă efectiv cu noroi şi instigă la dezbinare locuitorii Olteniei şi, implicit, suporterii alb-albaştri. Dezinformarea şi intoxicările sunt la ordinea zilei în ziarul condus de aceştia.

Aflaţi în slujba lui George Constantin Păunescu (Bancorex), ai cărui angajaţi sunt, membrii familiei Voinea, prin “managementul” pe care îl fac, aduc grave prejudicii Clubului de Fotbal Universitatea Craiova şi sportului doljean. Preocupaţi îndeosebi de a extrapola şi a exagera peste măsură în tot ceea ce pare a fi negativ, dar şi pentru a minimaliza sau a nu remarca deloc lucrurile bune de la Universitatea, Ina şi Adrian Voinea şi-au făcut un ţel din a denigra şi a discredita Clubul de Fotbal şi pe cei care îl reprezintă.

Obiceiul lor de a pune beţe în roate Clubului de Fotbal prin mijloace mişeleşti trebuie să înceteze! Este de înţeles slugărnicia faţă de clanul Păunescu, care le-a băgat milioane de euro în buzunare, dar trebuie să cerceteze cu atacul murdar asupra Clubului de Fotbal Universitatea Craiova!

Sursa: editie.ro