Ce ii streseaza pe romani in drumul spre serviciu: soferii periculosi, caldura si conversatiile zgomotoase la mobil


  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Ce ii streseaza pe romani in drumul spre serviciu: soferii periculosi, caldura si conversatiile zgomotoase la mobil

    Stilul de condus neadecvat sau periculos al şoferilor reprezintă un factor major de stres pentru românii care se îndreaptă spre serviciu şi le subminează productivitatea şi satisfacţia profesională, potrivit unui sondaj realizat de furnizorul de soluţii pentru spaţii de lucru Regus, informează Mediafax.

    "Stresul provocat de trafic şi stilul de condus periculos reprezintă probleme reale atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni, de aceea sunt atât de frecvent menţionate", se arată în sondaj.

    În România, durata medie a unui drum spre birou, numai dus, este de 28 de minute, însă 20% dintre români trebuie să călătorească peste trei sferturi de oră în fiecare sens.

    Un alt factor care diminuează drastic starea de calm şi productivitatea la locul de muncă este lipsa informaţiilor despre întreruperea serviciilor sau despre ambuteiaje.

    Poluarea şi căldura excesivă şi conversaţiile zgomotoase la mobil ale celorlalţi navetişti se numără, de asemenea, printre principalii factori de stres.

    "Nebunia telefoanelor mobile şi comportamentul nepoliticos se menţin şi ele în top datorită persoanelor în cauză, care nu realizează sau cărora nu le pasă că strică ziua multor oameni, chiar de la începutul ei", se precizează în sondaj.

    Compania Regus, cu sediul central la Luxemburg, administrează peste 1.100 de centre de afaceri în 500 de oraşe din 85 de ţări.


    sursa lupamea.ro

  2. #2
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Dupa ce ca romanii sunt stresati in drumul spre serviciu, majoritatea gasesc la destinatie un stres si mai mare. Analistii isi fac griji in privinta productivitatii angajatilor care sunt stresati extra-servici... Normal ar fi cazul sa gaseasca strategii pt. ca angajatii sa lucreze intro ambianta placuta.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: