Ce mananci seara ca sa nu te ingrasi. 10 exemple de cine sanatoase


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Ce mananci seara ca sa nu te ingrasi. 10 exemple de cine sanatoase

    Dacă încerci să ţii o dietă şi nu te poţi mulţumi cu un fruct la masa de seară, nu dispera! Potrivit dr. Mihaela Bilic, există şi alte mâncăruri sănătoase, pe care le poţi include în regimul tău zilnic, dacă le consumi înainte de ora 19.30. Iată zece exemple de cine care nu îngraşă, incluse de celebra nutriţionistă în cartea sa, “Trăiesc, deci mă abţin”.

    1. O porţie de ciorbă de legume cu carne slabă, nu foarte sărată (fără cartofi, fasole boabe, paste făinoase, orez sau ulei) + ardei iute.

    2. O bucată de muşchi de porc sau o jumătate de muşchiuleţ la grătar + patru-cinci linguri de varză călită (în sos de roşii) + ardei iute.

    3. O bucată de peşte la cuptor (preparat în staniol, cu ierburi aromatice şi puţin unt sau ulei) + legume la grătar sau fierte.

    4. O pulpă de pui sau o jumătate de piept de pui + legume gratinate la cuptor – conopidă, broccoli, dovlecel, vinete sau ciuperci tăiate felii şi sos făcut din două linguri de parmezan ras, două linguri de smântână (12% grăsime), o ceaşcă de lapte cald şi ierburi aromatice.

    5. O pulpă de pui sau o jumătate de piept de pui la rotisor (curăţate în prealabil de piele şi de grăsime) + o salată mare de varză albă, cu lămâie.

    6. O porţie (cam cât o farfurie de ciorbă) de souflé de conopidă (conopidă la cuptor cu sos făcut dintr-un cub de unt, o linguriţă de făină, o ceaşcă de lapte şi două linguri de caşcaval ras sau de parmezan).

    7. O bucată mare de peşte alb preparat la cuptor + roşii, busuioc, măsline, ciuperci sau alte legume fierte ori preparate la grătar (conopidă, dovlecel, vinete).

    8. O bucată de somon la grătar + sparanghel sau broccoli fiert + o linguriţă de sos olandez (făcut din unt, gălbenuş, lămâie, sare şi puţină apă).

    9. O bucată de carne de vită la grătar sau la cuptor + legume la grătar (ciuperci, ardei gras, dovlecel, vânătă, roşie, ceapă) sau fierte (conopidă, broccoli, fasole verde) + un cub de unt.

    10. O conservă de sardine în sos tomat, pusă peste o farfurie cu legume fierte (fasole verde, conopidă, broccoli).


  2. #2
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    11. Shaorma cu de toate. Una mare va rog !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de andrei.andrei Vezi mesajele
    11. Shaorma cu de toate. Una mare va rog !
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: