Cinci pe loc la IAC


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Cinci pe loc la IAC

    Cererea de locuri de muncă pentru fabrica International Automotive Components (IAC) din Balş a fost mult peste aşteptările reprezentanţilor întreprinderii, care s-au declarat mulţumiţi de interesul locuitorilor din acest oraş pentru posturile scoase la concurs de conducerea fabricii. Peste 2.000 de CV-uri au fost depuse încă din primele două săptămâni ale recrutării, iar numărul acestora va creşte în perioada următoare. Din cele câteva mii de CV-uri vor fi selectate patru sute de persoane care vor lucra în departamentele fabricii.

    Suedezii, uimiţi de interesul oltenilor

    “Balşul e mai mult decât ne aşteptam. Nu ne gândeam să avem câteva mii de CV-uri depuse în doar câteva zile. Nu există anumite limite de vârstă pentru angajare. Nu putem avea grupuri de muncitori de aceeaşi vârstă, este nevoie de echipe mixte”, declară Darryl Roadnight, reprezentant IAC.

    După recrutare, primii ingineri ai fabricii de la Balş vor urma un curs de calificare atât în afara ţării, cât şi în ţară. Şi muncitorii vor fi instruiţi după aceleaşi reguli. Oamenii aşteaptă de la viitorul lor loc de muncă seriozitate din partea angajatorului şi să primească un salariu decent.

    “Am înţeles că aici este seriozitate şi noi avem nevoie de aşa ceva şi de siguranţa locului de muncă. Îmi doresc şi un salariu decent, să-mi întreţin familia”, spune Ion Dumitru, pretendent la un post scos la concurs de IAC.

    De asemenea, pentru viitorii ani vor fi pregătiţi elevi de la Colegiul Tehnic din Balş, unde va fi înfiinţată o clasă de acest profil.

    “Vom merge chiar azi (n. r. - ieri) să discutăm cu domnul director al Colegiului Tehnic despre crearea profilului IAC la această unitate de învăţământ. Încă nu ştim câte clase vor fi pregătite, urmează să stabilim. De asemenea, IAC Group va dota cu aparatură de ultimă generaţie un laborator care va avea rolul de a facilita educaţia elevilor cu privire la componentele auto pe care noi le producem. Până atunci, viitorii angajaţi vor fi instruiţi atât în ţară, de către specialişti străini, cât şi în afara ţării”, a mai spus Darryl Roadnight.

    Pe viitor, este luată în calcul şi o extindere a fabricii, iar numărul de locuri de muncă s-ar putea mări.


    Sursa: editie.ro
    Cinci pe loc la IAC Fisiere atasate download.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: