Cine a platit factura la Zilele Craiovei 2010?


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Cine a platit factura la Zilele Craiovei 2010?

    Scandalul declanşat de senatoarea Lia Olguţa Vasilescu referitor la revista “Oscar” a făcut mai multe valuri.

    Astfel, după ce Cristi Nedelcu, redactorul-şef al revistei în cauză şi consilier al prefectului de Dolj, a susţinut o conferinţă de presă în care a încercat să explice că respectiva revistă are multe realizări, pe piaţă au apărut o serie de zvonuri.

    Solicitare pe Legea 544

    Aşa cum am precizat într-un material anterior, obiectul investigaţiilor pe care “Ediţie Specială” le va desfăşura îl reprezintă banii publici trecuţi prin Asociaţia Culturală Craiova (ACC), condusă de acelaşi Cristi Nedelcu. Şi, din câte se pare, au fost sume importante, mai ales că ACC a reuşit să achite, conform informaţiilor pe care le deţinem în acest moment, factura pentru ediţia 2010 a Zilelor Municipiului Craiova.

    Pentru că, deşi sursele noastre sunt bine informate, vrem să nu dăm cu piatra şi să aşteptăm răspunsul Primăriei Craiova la solicitarea pe care ieri am depus-o (foto facsimil) şi în care am cerut să se precizeze o serie de lucruri de bun-simţ, dintre care amintim: Sponsorizările pentru Zilele Municipiului Craiova 2010 s-au făcut în contul Asociaţiei Culturale Craiova? Care a fost valoarea sumelor oferite prin aceste sponsorizări? Plăţile aferente cheltuielilor pentru Zilele Municipiului Craiova 2010 au fost făcute din conturile Asociaţiei Culturale Craiova? Care a fost cuantumul acestor plăţi?

    Dincă, în 2010: bugetul festivităţilor edilitare, redus cu un milion de euro

    Viceprimarul Mărinică Dincă anunţa în 2010 că un milion de euro au fost luaţi la rectificare din capitolul bugetar destinat festivităţilor edilitare şi folosiţi să astupe ditamai hăul căscat în vistieria Salubrităţii. Mutarea de fonduri a însemnat, practic, şi regândirea manifestărilor organizate de Primărie până la sfârşitul lui 2010. Cel mai afectat a fost festivalul anual organizat în octombrie de Zilele Craiovei, care a fost realizat de municipalitate “în regie proprie”.

    Aşadar, fără regizori aduşi să pună în scenă ample spectacole de stradă şi concerte cu nume răsunătoare de la Bucureşti şi de peste hotare, cum se întâmplase în anii anteriori. “Zilele Craiovei se vor organiza şi în acest an, dar fără cheltuielile din trecut. Vom face spectacole cu artiştii din instituţiile noastre.

    În Craioviţa Nouă vor cânta cei de la Ansamblul «Maria Tănase», plus şi alţi colegi de-ai lor din alte părţi, pe bază de reciprocitate, că tot se bat ei cu pumnii în piept că sunt chemaţi să concerteze peste tot, în centru vom organiza ceva mai soft, cu Filarmonica şi Teatrul Liric, iar cei de la Teatrul «Colibri» vor da spectacole în piaţă, în weekend. Tot ce va fi în plus va fi, însă, numai pe banii altora, pentru că noi nu vom mai cheltui din buget. Deocamdată, trebuie doar să găsim o soluţie pentru amenajarea scenei în Craioviţa Nouă”, declara viceprimarul Mărinică Dincă în 2010.

    Sursa: editie.ro
    Cine a platit factura la Zilele Craiovei 2010? Fisiere atasate zile2010.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: