Cititi raspunsurile primarului Antonie Solomon oferite in direct la Ora de Administratie


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Cititi raspunsurile primarului Antonie Solomon oferite in direct la Ora de Administratie

    Antonie Solomon, primarul Craiovei, a acceptat invitația de a răspunde LIVE întrebărilor puse de cititorii cotidianului Ora de Dolj. Marți (15.11.a.c.), între 13.00 și 14.00, domnul Solomon a fost în direct cu cei interesați cu adevărat despre problemele Capitalei Olteniei. Sperăm ca și prin acest dialog LIVE cotidianul nostru să contribuie la comunicarea între reprezentanții administrației publice locale și cetățeni.
    Primarului Municipiului Craiova, Antonie Solomon, a răspuns, între 13.00 și 14.00, la Ora de Administrație întrebărilor postate de către cititori.
    Numărul mare de întrebări a făcut ca domnul primar Solomon să nu ofere răspunsuri la toate în intervalul de o oră. Domnia sa a promis că toţi cititorii vor primi răspuns în acest spaţiu, ulterior, cât mai repede posibil.

    VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE ŞI VĂ INVITĂM SĂ URMĂRIŢI RĂSPUNSURILE PRIMARULUI CRAIOVEI!

    49 raspunsuri la “Citiţi răspunsurile primarului Antonie Solomon oferite în direct la Ora de Administraţie”

    Viorel Badescu - cartierul Craiovita Noua9 noiembrie 2011

    De ce se intampla sa avem probleme cu incalzirea locuintei desi sunt cu intretinerea la zi? Platesc din pensia mea orice mi-au cerut de la asociatie si vad ca altii isi bat joc de noi si nu platesc. Nu este normal sa se intample asta in Craiova.

    Răspuns
    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Domnule Badescu, nu veti avea probleme cu incalzirea locuintei in aceasta iarna, daca spuneti ca aveti intretinerea achitata la zi. Noi am demarat o campanie de recuperare a datoriilor de la rau-platnici, ea se afla in plina desfasurare, au inceput sa apara si rezultatele, astfel ca sunt convins ca vom iesi cu bine si din aceasta iarna. Anul viitor vom continua din vreme aceste actiuni de recuperare a restantelor si acolo unde vom constata ca exista nereguli majore la asociatii, vom sesiza si organele competente.
    Lucretia Arsene9 noiembrie 2011
    Stiu ca sint intirzieri mari la pasajul din centu si faceti eforturi ca lucrarile sa intre in normal. Cand se va putea circula pe pasajul suprateran de la kilometrul 0 ?

    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Din pacate, m-am declarat in repetate randuri nemultumit de modul in care decurg lucrarile la pasajul suprateran de la kilometrul zero si, in ciuda tuturor declaratiilor optimiste ale unora care nu se pricep, o spuna inca odata, termenul de 28 mai 2012 avansat, nu va fi respectat. Am cerut constructorului sa urgenteze ritmul lucrarilor si sper ca vara viitoare, fara sa mai avansez o data exacta, sa putem relua circulatia pe cea mai aglomerata artera a Craiovei.
    Cristiana9 noiembrie 2011
    De ce nu va mai fi patinoar in Piata Mihai Viteazu?

    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Contractul cu firma care amplasa patinoarul in centrul orasului a expirat in acest an si am considerat neoportun sa-l mai prelungim, in conditiile in care o perioada de timp foarte mare devenea neutilizabil. Decat sa avem un patinoar, in centrul orasului, pe care copiii sa nu poata intra atunci cand doresc, mai bine le vom crea poate cel mai frumos orasel al copiilor, de pana acum.
    Cetatean10 noiembrie 2011
    Cum estimati evolutia dosarului penal in care sunteti anchetat: veti fi condamnat la pedeapsa cu inchisoarea, cu executare, cu suspendare sau veti scapa necondmanat? Considerati ca este un dosar politic, fabricat de Justitia controlata de actuala putere sau este un dosar care surprinde infractiuni de coruptie?


    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Evolutia dosarului meu va fi una favorabila, fara indoiala, pentru ca eu cred in ideea de justitie in Romania. Am avut de la inceput incredere in magistratii care s-au ocupat de cazul meu, iar in acest dosar nu exista nicio fapta ilegala savarsita de mine. Nu sunt probe materiale concrete, nu exista declaratii impotriva mea, care sa ma incrimineze ca as fi facut ceva contrar legii.
    Nicolae10 noiembrie 2011
    Ati trait bine pe vremea lui Ceausescu? Sunteti de acord ca au existat si comunisti buni, umani, cu adevarata dragoste de partid si de tara, care merita sa fie promovati si astazi pentru rezultatele bune pe care le-au avut in activitatea de partid si de stat? In cazul in care veti primi o lista cu membri importanti ai activului PCR care si-au facut datoria corespunzator fata de popor, in administratia craioveana, inainte de 1989, veti accepta sa le acordati o diploma de excelenta pentru activitatea deosebita depusa in structura PCR, in beneficiul populatiei Craiovei si a conducerii Republicii Socialiste Romania? Va multumesc.

    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Nu am trait nici mai bine si nici mai rau, inainte de 1989, am trait la fel ca toti romanii. Asta nu inseamna ca-mi reneg istoria poporului meu, ori ca nu o recunosc, chiar daca a fost marcata de momente mai mult sau mai putin bune. Faptul ca am acordat acele diplome de excelenta pentru fostii primari ai Craiovei, care au facut ceva pentru orasul in care traim cu totii, nu cred ca merita sa fie considerat un lucru atat de grav, incat sa aiba parte de reactii negative. Un popor care nu-si aduce aminte de trecut, nu poate privi cu optimism spre viitor.
    alt cetatean10 noiembrie 2011
    Cine permite celor de la regiile de apa si termoficare sa faca preturile cum vor ei la apa calda si gigakalorie? de ce nu ia masuri primaria/ cum e posibil ca tata la casa sa plateasca in iulie, august si septembrie apa pluviala cind la noi na plouat deloc/ de ce le luati partea domn primar. sau va impartiti profiturile cu directorii. e pacat. aveam incredere in dvs. da ne dezamagiti cumplit acum pentru ca nu aparati cetatenii si le luati banii din buzunare. nu meritam sa ne faceti asa ceva. se pare ca va plac marile contracte cu milioane de euro ca de aco,o mai pica una alata. sper sa raspundeti si sa si luati masuri in acest sens.

    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Regia de Termoficare si respectiv Compania de Apa Oltenia au tarife reglementate de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală, astfel ca nu pot impune costuri mai mici decat cele care rezulta din cheltuielile cu exploatarea si intretinerea retelelor pe care le detin si care deservesc populatia. Costul apei pluviale este de asemenea reglementat legal si se face pe baza raportarilor lunare ale INMH Oltenia, astfel ca nu se poate vorbi de bani incasati ilegal. Si in aceasta dimineata am avut discutii cu directorul de la Complexul Energetic, pentru a gasi solutii de reducere a costurilor pentru gigacaloria furnizata catre populatia Craiovei, pentru ca ma preocupa foarte mult aceasta problema.
    marius10 noiembrie 2011
    Vi se pare normal sa nu ai caldura in casa, copiii mei sa stea in frig si sa dam miliarde pe lautari si artificii? Am inteles ca primaria nu a dat niciun ban pentru zilele craiovei dar dvs ne credeti tampiti?!?

    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Intr-adevar, Primaria nu a alocat bani de la buget pentru manifestarile din acest an de Zilele Craiovei, toate costurile fiind suportate din sumele incasate de la sponsori. Am gasit dusponibilitate din partea unor companii care lucreaza in orasul nostru si care sunt buni craioveni, iar pentru sprijinul acordat tin sa le multumesc inca odata. In ceea ce priveste caldura din apartamente, Regia de Termoficare furnizeaza agent termic, la aceasta ora, in toate cartierele Craiovei.
    cosmyn10 noiembrie 2011
    DEMISIA NE-AM SATURT DE TINE DE FANTANILE TALE SI BANI ARUNCATI PE LAUTARI SI ARTIFICI LASANE NENICA esto o rusine

    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Demisia este un act unilateral, iar in acest moment nu cred ca se poate vorbi de o demisie, in conditiile in care majoritatea populatiei a apreciat si apreciaza actiunile mele. Solicitarea dumnevoastra este insa democratica si o respect ca atare, nimic mai mult.
    Ana10 noiembrie 2011
    S-ar putea ca biletele RAT cumparate de la soferi sa coste la fel ca cele de la ghereta de bilete? Va intreb daca vi se pare normal sa fim noi taxati cu 50 de bani in plus pentru ca RAT nu are chiosc de bilete in anumite statii si atunci suntem obligati sa le cumparam la suprapret de la soferi ca sa putem circula legal. Si daca nu vrei sa luati aceasta masura, sa ne explicati de ce este normal sa fim noi, calatorii, taxati pentru lipsa chioscurilor din statii. Multmesc.

    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Biletele cumparate direct din autobuz au costuri mai mari in toate marile orase din Europa, tocmai pentru a incuraja calatorii sa si le procure de la chioscurile sau tonetele special amenajate. Vom tine insa cont de solicitarea dumnevoastra si vom mari numarul locatiilor de unde se vor putea procura tichete de calatorie.
    Robert10 noiembrie 2011
    Domnule primar credeti ca in orasul Craiova se poate trai cu 680 de lei salariul pe o luna intreaga?


    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Nu cred ca se poate trai foarte bine cu suma de bani despre care faceti vorbire, dar sper din toata inima ca salariile sa creasca in Craiova, in perioada urmatoare. In aceasta saptamana, in oras se vor crea peste o mie de locuri de munca, prin deschiderea unui mall si a unui hipermarket, unde salariile nu sunt foarte mici, de anul viitor incepe si productia in masa la compania Ford, unde deasemenea sunt venituri bune, astfel ca avem motive sa fim optimisti. Sa nu uitam si de subcontractorii companiei Ford, aflati in plin proces de recrutare de forta de munca.
    Alex10 noiembrie 2011
    De ce este vopsita sala polivalenta din Craiova in alb-rosu?


    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Vopsirea Salii Polivalente in alb-rosu face parte din proiectul aprobat de Compania Nationala de Investitii, Primaria fiind doar beneficiarul acestei importante lucrari de infrastructura sportiva. In aceste conditii, eu mi-am concentrat eforturile pe finalizarea lucrarilor si pe demersurile facute pentru continuarea finantarii si mai putin pe culoarea pe care o are Sala Polivalenta.
    Lucian10 noiembrie 2011
    De ce in Craiova oameni merg cu autobuze din anii ’80 care arata groaznic desi platesc bilet de 25 de mii de lei?


    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Parcul de autobuze al RAT Craiova a cunoscut o schimbare in ultimii ani, cand au achizitionat si pus in circulatie 17 autobuze MAN de ultima generatie. Si eu imi doresc sa avem un transport civilizat, in cele mai bune conditii si veti vedea ca in viitorul apropiat, lucrurile se vor imbunatati din acest punct de vedere.
    alin10 noiembrie 2011
    Cine trebuie sa amenajeze sa ingrijeasca spatiile verzi dintre blocuri?


    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Spatiile verzi dintre blocuri sunt intretinute de RAADPFL, dar este nevoie si de sprijinul locatarilor pentru a fi mentinute in bune conditii. Altfel, nu vom putea trai in conditii civilizate si eforturile noastre, ca si costurile, vor fi uriase.
    alegatorul10 noiembrie 2011
    Domnule Solomon, este adevarat ca se fac presiuni asupra dvs. din partea unei grupari de interese din Craiova, unde se spune ca ati fi cointeresat personal, pentru a candida pentru un nou mandat de primar, in ciuda riscului ca dosarul penal sa fie instrumentat defavorabil dvs., motivul acestor presiuni fiind ca arestarea dvs. ar fi impiedicat rezolvarea unor probleme importante pentru membri acestei grupari? Noi credem ca este doar un zvon rautacios lansat de adversarii dvs. si asteptam propunerile dvs. la candidatura pentru primarie, la alegerile din 2012. Va dorim succes!


    Citat Mesaj iniţiat de ANTONIE SOLOMON
    Nimeni nu poate face presiuni asupra mea, asa cum niciodata nu am facut parte dintr-un grup de interese, de orice natura ar fi el. Singurul meu scop a fost acela de a crea un oras modern, cu dezvoltarea unor mari proiecte de infrastructura, care sa faca din Craiova cel mai frumos oras al Romaniei. Daca am facut si fac ceea ce trebuie vor decide craiovenii!
    alina11 noiembrie 2011
    Credeti ca in orasul Craiova se face colectarea selectiva a gunuaielor in adevaratul sens al cuvantului?


    Traian11 noiembrie 2011
    de ce in Craiova exista terenuri(parcuri, baze sportive etc.) retrocedate cu acordul primariei si apoi vandute ca si teren bun de construit pe el astfel obtinunduse bani frumosi in stil mafiot si vaduvind comunitatea de un bun al ei ei deja creat si care nu putea fi modificat daca primaria avea o atitudine corecta fata de locuitori Craiovei… de ce?

    Alexandru11 noiembrie 2011
    De ce ati organizat Zilele Craiovei in Lunca Jiului desi oameni interesati nu puteau ajunge asa usor acolo?

    Mihai11 noiembrie 2011
    De ce ati sters pista pentru biciclete din parc(cand multi iubitori de miscare cu bicicleta se bucurau) desi nu ati creat alta in alta parte, macar pe aleile laturalnice ale parcului?

    Nicu11 noiembrie 2011
    de ce Politia Locala nu “are grija” de cersetori(copii si batrani, in cazul asta o ma sa ma ocup personal si am sa fac o sesizare si in alta parte) din zona centrala care sunt adusi de tigani in masini de lux si lasati acolo sa cerseasca probabil se antreneaza pentru strainatate…

    Razvan11 noiembrie 2011
    cine ar trebui sa se ocupe de oamenii fara adapost din Craiova care umbla de nebuni pe strazile din oras ii numeri pe degetele de la maini nu sunt multi… acun 2 unul a murit de frig intr-un canal de langa mercur altul a ars de viu prin Lapus parca… ii vedem pe strada mergeau in gol nu deranjau pe nimeni decat prin miros si cum aratau le prevedeam asemenea final… deci acum sunt si mai putini cred ca nu sunt maxim 10 incercati sa megeti pe jos prin oras si o sai cunoasteti, in fine… eu cred ca de ei ar trebui sa se ocupe Primaria si cu Biserica dumneavoastra ce credeti?

    Tudor11 noiembrie 2011
    de ce stadionul Ion Oblemenco un simbol al orasului Craiova este o ruina si groapa de gunoi?

    murim in spitale11 noiembrie 2011
    de ce in orasul nostru nu se construiesc mai multe baze sportive pentru recreerea prin sport a oamenilor? pentru ca nu sunt bani stiu… trebuie sa-si cumpere alti vile masini posete etc.

    cinste11 noiembrie 2011
    credeti ca orasul Craiova este condus de oameni ce au pus interesul lor si de grup pe primul plan incercand sa le fie lor mai bine sa zicem asa na, si au uitat de problemele orasului si ale oamenilor… sau este doar o impresie falsa si nu se poate mai mult…

    alina11 noiembrie 2011
    Credeti ca un om “corect” poate ajunge in functii de conducere sau este imposibil fara sa faca anumite compromisuri…

    olteanu11 noiembrie 2011
    Credeti ca orasului Craiova ii lipseste in momentul de fata la toate nivelurile unitatea, increderea, solidaritatea, comunitatea… si ce credeti ca a dus la lipsa acuta a acestor stari, fapte nu stiu cum sa le zic?

    CAND DEMISIONATI?11 noiembrie 2011
    Tovarase Solomon, citind intrebarile cetatenilor Craiovei, va adresez si eu intrebarea care rezulta: DE CE NU DEMISIONATI, DE CE NU RENUNTATI LA RUSINEA PE CARE NE-ATI FACUT-O? …si va rog mai bine sa ramana fara raspuns intrebarea mea, decat sa ma luati cu chestii lautaresti de inima albastra gen “Craiova, dragostea mea si chinul meu”, “Va iubesc, craiovenilor” etc., ca de cand v-am vazut dosarul penal, credeti-ma, la mine nu mai tine abureala.

    Bogdan11 noiembrie 2011
    Cum in jud. Olt se poate ca autoritatile locale (primaria si CJ) sa vireze sume importante de bani unei echipe private ALRO SLATINA, iar in jud. Dolj nu se poate?
    Daca d-l Mititelu nu e frecventabiL, si asa e, macar promiteti ca veti incerca cu cei de la CJ sa atrageti oameni de afaceri pentru a crea o noua echipa?
    Parerea mea este ca ultima solutie ar fi cea mai buna intrucat clubul Univ. Craiova este in faliment pentru cel putin 3 ani de zile de acum inainte(astea sunt procedurile) si nu ar putea promova nici daca ar reusi asta pe teren.
    Scapati-ne de “cancerul” Mititelu cu orice risc! Stiu ca momentan trebuie sa fiti diplomat in acest caz. Prefer in acest caz sa nu-mi spuneti nimic si sa faceti ceva. Bafta multa!

    Costi11 noiembrie 2011
    Dl.Primar considerati ca hotaririle pronuntate de instantele de judecata trebuie respectate si puse in aplicare sau ignorate.Cum va explicati ignoranta totala a directorului Politie Locale Craiova ,sustinut si de aparatul juridic al Primariei in problema politistilor locali care au castigat in instanta procesele privind reangajarea si drepturile salariale? Stiati ca in perioada cand hotararile judecatoresti erau ignorate directorul Politie Locale a angajat pe perioada determinata si nedeterminata 4 persoane? Cu respect.

    Nume (obligatoriu)CIPRIAN Romanesti14 noiembrie 2011
    Cand se va asfalta str NOUA perpendiculara cu Moara din Romanesti si se vor baga gaze, ca de canalizare nu va mai intreb. Va multumesc anticipat!

    gicu15 noiembrie 2011
    cine este liderul politic de la noi pe care il apreciati ?

    Marin15 noiembrie 2011
    ce veti face pentru ca sa fiti votat de catre craioveni? cat de frica va este de contracandidatii dumneavoastra? care sunt cele mai mari esecuri ale dumneavoastra ca primar?

    Daniel15 noiembrie 2011
    Ce se va intampla cu targul din Romanesti?
    Sunt sanse sa se mute in Craiovita?

    Daniel15 noiembrie 2011
    In ce relatii sunteti cu “d-na” Elena Udrea?

    Daniel15 noiembrie 2011
    Mai raspunde cineva intrebarilor sau d-nul primar a iesit la o cafea?

    Nicola Marian15 noiembrie 2011
    Buna ziua Domnule Primar !
    Va propun sa continuam idea mai veche cu organizarea unei Piete traditionale de Craciun in Piata M.Viteazul.ATRECO Asociatia pentru Turism Rural Ecologic si Cultural din Oltenia are deja solicitari din tara din partea unor expozanti de tinuta ,experimentai in asa ceva.Craiovenii au nevoie de sarbatori frumoase !


    Revenim cu restul de raspunsuri cand le primim.


  2. #2
    Newcomer helvis va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    10-12-2006
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    47
    Mesaje bazar
    241
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    90
    Puncte CF
    0.5
    a
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    A invatat de la taica Bulucea , parca l vad cand raspundea exact in felul asta ,totul avea o rezolvare verbala .

  4. #4
    Junior lumika2005's Avatar lumika2005 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-12-2009
    Varsta
    38
    Sex
    F
    Mesaje
    56
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    38.0
    In Brestei mai exact pe strada poligonului cand o sa existe canalizare si asfalt ?Suntem mai rau ca la tara .Va multumesc anticipat1

  5. #5
    Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-12-2007
    Locaţie
    Niciodata Stabil
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    1,685
    Mesaje bazar
    1305
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -500
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    In bariera mai asflatma si noi k de cand ati venit prima data pe acolo ne promiteti chiar e asa greu sa asfaltati 5 strazi costa asa mult puse cap la cap au 1 KM

  6. #6
    Junior UncleSam's Avatar UncleSam reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-09-2008
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    99
    Mesaje bazar
    201
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    In Brazda lui Novac exista o strada neasfaltata de peste 30 de ani Amilcar Sandulescu e strada...oare o sa o faca vreodata?
    eu nu cred...

  7. #7
    ~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    4,490
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    interesante intrebari, doar ca nu cred ca sunt pe primu loc neajunsurile si nemultumirile oamenilor de rand... bastanii au toate conditiile

    Citat Mesaj iniţiat de lumika2005 Vezi mesajele
    In Brestei mai exact pe strada poligonului cand o sa existe canalizare si asfalt ?Suntem mai rau ca la tara .Va multumesc anticipat1
    peste multi ani, din pacate, parca Brestei ar fi vreun sat/comuna din vreun varf de munte....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: