Blestemul Alexandru Deaconu a continuat şi la meciul de ieri cu Astra. La exact un an de la accidentarea lui Florin Costea ,ieri Mădălin Ciucă a suferit o accidentare aproape asemănătoare.

Ciucă s-a accidentat în minutul patru al partidei de duminică şi are o ruptură a ligamentului încrucişat .El a devenit indisponibil pentru acest retur de campionat. Azi Mădălin a efectuat un RMN şi a primit vestea că va trebuii să se opereze.

” Din păcate accidentarea a fost mult mai gravă decât am sperat. Are ligamentele încrucişate rupte şi pentru acest retur a devenit indisponibil. Mâine va pleca la Roma, pentru alte investigaţii şi se va opera tot acolo. Este clinica unde s-a operat Lobonţ şi Goian. La Florin Costea a fost o operaţie mult mai complicată, el a trebuit înainte de operaţie să ţină piciorul imobilizat timp de 45 de zile. El a avut mult mai multe probleme. Sperăm ca Mădălin să se recupereze cât mai repede după aceea iar cel mai târziu spre finalul lunii august să fie refăcut complet” a declarat doctorul echipei Universitatea Craiova , Claudiu Stamatescu.

Trasmite-i un mesaj lui Mădălin Ciucă!


Sursa: editie.ro