Comunicat FC Universitatea Craiova


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Comunicat FC Universitatea Craiova

    FC Universitatea Craiova ia act cu tristete si isi exprima indignarea profunda fata de modul in care memoria lui Cristi Neamtu este patata de cei care au distrus Universitatea Craiova, ce au introdus-o in acest joc murdar si miselesc si se folosesc de mama jucatorului decedat in anul 2002, cu unicul scop de a-l denigra pe Adrian Mititelu.
    23 noiembrie 2011, 16:11
    Ii reamintim doamnei Ioana Cioboata ca Adrian Mititelu a marit aceast ajutor si ca suma totala platita de actuala societate care administreaza clubul FC Universitatea Craiova este de 700 de milioane de lei vechi, lucru era mult laudat de insasi doamna Ioana Cioboata in presa locala, pana cu un an in urma.
    Iar ultima plata facuta de FC Universitatea Craiova catre mama lui Cristi Neamtu a fost in luna aprilie a acestui an! Chiar daca doamna Cioboata nu a mai luat legatura cu nimeni de la clubul nostru in 2011!

    Motivul pentru care, in ultimele luni, nu doar mama lui Cristi Neamtu, dar si toti angajatii clubului, nu au mai incasat acest ajutor, respectiv salariile lunare, se afla in birourile de la FRF ale celor care acum, sub falsa impresie de compasiune si sprijin, incearca diversiuni ce depasesc orice limita, cu scopul de a muta centrul atentiei de la faptele lor penale, prin care au distrus si devalizat clubul nostru in aceasta vara.

    Este de-a dreptul grotesc ca, pentru o punga de galbeni, cea care i-a dat viata unui copil care a trait si a murit pentru culorile alb-albastre , sa se lase folosita de interesele obscure ale unor invinuiti si urmariti penal, care in disperarea lor cauzata de deconspirarea infractiunilor comise, calca pe cadavre.

    Cristi este sus si vede, doamna Cioboata!

    FC Universitatea Craiova a fost, este si va ramane mereu alaturi de cei care au facut cinste clubului si care au dat totul, inclusiv viata, pentru culorile alb albastre.

    FC UNIVERSITATEA CRAIOVA
    Comunicat FC Universitatea Craiova Fisiere atasate Screen shot 2011-11-23 at 7.00.57 PM.jpg  

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    stupid peaple!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: