Concurs de eseuri pentru elevii din Craiova


  1. #1
    Maniac Jurnalul Olteniei's Avatar Jurnalul Olteniei reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-09-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    3,391
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0

    Post Concurs de eseuri pentru elevii din Craiova

    Specializările Jurnalism şi Ştiinţe Politice ale Facultăţii de Ştiinţe Sociale din Craiova, organizează Concursul Naţional de Eseuri „Poveştile Tranziţiei: De la Est la Vest”, adresat elevilor din anii terminali de liceu.

    Tinerii care doresc să participe la această competiţie trebui să trimită un eseu de maximum 3 pagini pe tema concursului până pe 23 ianuarie 2012, la una dintre următoarele adrese de e-mail: xenia_karo@yahoo.com, parmena2002@yahoo.com, ionut.raduica@yahoo.de sau piturca.aurel@yahoo.com. Concursul se adresează numai elevilor de liceu din anii terminali şi are ca scop încurajarea dezbaterile legate de realităţile româneşti şi provocările tranziţei. De asemenea, Facultatea de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova doreşte ca prin această competiţie naţională să răspundă interesului tinerilor liceeni pentru domeniile Ştiinţelor politice şi Jurnalismului. Cinci eseuri vor fi publicate în revista studenţească „CS Info”, iar primii doi clasaţi vor beneficia de un stagiu de practică la Parlamentul României în perioada 4-9 martie 2012.

    Concursul de eseuri face parte dintr-un proiect mai amplu care include şi organizarea Conferinţei Internaţionale „După comunism. Estul şi Vestul la analiză” de către Specializările Ştiinţe Politice şi Jurnalism din cadrul Universităţii din Craiova pe 2-3 Martie 2012. Criteriile de eligibilitate şi alte informaţii pot fi gasite aici.

    Ştefania Bătrînca

    stefania.batrinca@jurnalulolteniei.ro



    Sursa: jurnalulolteniei.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Sunt curios cati tineri isi mai canalizeaza energia catre asa ceva!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: