Consilierii PDL: Lucrarile realizate de CJ Dolj sunt supraevaluate


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Consilierii PDL: Lucrarile realizate de CJ Dolj sunt supraevaluate

    Conducerea executivă a Consiliului Judeţean Dolj este acuzată de aleşii PDL că acceptă preţuri de cost, pentru realizarea unor obiective investiţionale, la preţuri cu mult peste limita acceptabilului. Astfel, consilierul judeţean Marcea Marcel (PDL), care este şi inspectorul-şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) Craiova, apreciază că lucrările de reparaţii de la Dispensarul TBC şi Secţia de Boli Infecţioase Bechet, organizate ca secţii exterioare ale Spitalului Orăşenesc din Dăbuleni, sunt mult prea scumpe. “Se pare că CJ Dolj construieşte la preţuri, ce nici înainte de criză nu au fost atât de mari ca acum. De exemplu, avem reparaţiile capitale la Dispensarul TBC şi Secţia de Boli Infecţioase Bechet care costă aproximativ de 400 euro pe metru pătrat. Vorbim totuşi de nişte reparaţii. Este prea mult”, a declarat Marcea Marcel.
    De asemenea, lucrările de împrejmuire ale Spitalului Orăşenesc Dăbuleni sunt costisitoare şi greu de suportat financiar, chiar şi de bugetul CJ Dolj. “Mai avem o împrejmuire cu un gard a Spitalului Orăşenesc Dăbuleni. O lucrare de aproximativ două miliarde de lei vechi. Aici rezultă un preţ de vreo 200 euro pe metru pătrat. Probabil că nici Marele Zid Chinezesc nu are un asemenea preţ de cost. Am făcu un cost pentru un metru liniar de cost, care costă cel mult 270 lei. De la 270 lei la 800 lei e o diferenţă foarte mare”, a mai afirmat Marcea Marcel.
    Consilierul judeţean PDL apreciază că din cele două lucrări s-ar putea face economii de cel puţin 75.000 euro, bani pe care CJ Dolj ar putea să-I investească la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.
    Vicepreşedintele pe probleme economice al CJ Dolj, Dan Mogoş, susţine că sumele prevăzute în bugetul judeţului pentru realizarea celor două obiective investiţionale de la Dăbuleni, respectă documentaţia realizată de proiectant. “La Bechet suntem în faza de licitaţie, iar împrejumuirea de la Dăbuleni nici măcar nu a fost încă scoasă la licitaţie. Exemplul timpului ne arată că ofertanţii vin la licitaţii cu preţuri mai mici decât cele prevăzute. Aşa că acele sume, despre care domnul Marcea spune că sunt mari, nu cred că or să reprezinte şi sumele finale, rezultate în urma licitaţiilor”, a declarat Dan Mogoş.


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Acum si-au dat seama!?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: