Constantin Enceanu, a fost implicat intr-un accident rutier


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Constantin Enceanu, a fost implicat intr-un accident rutier

    Autoturismul de lux al lui Constantin Enceanu, un Mercedes, a fost lovit în trafic, pe bulevardul Caracal, în zona fabricii de automobile Ford, de o maşină Lancia, înmatriculată în Italia, la volanul căreia se afla un tânăr. În momentul în care maşina lui Enceanu a fost lovită, acesta era însoţit de ginerele său, Florian Ganea, şi încă un bărbat. În urma coliziunii, cele două maşini prezintă mai multe avarii, o pagubă mai mare fiind înregistrată de către şoferul maşinii Lancia.


    Familia lui Constantin Enceanu este obişnuită să dea declaraţii la poliţie. Ginere acestuia, Florin Ganea, a fost oprit în trafic de poliţiştii filişeni la volanul unui autoturism neînmatriculat. Consilier local în Filiaşi, Ganea a făcut un adevărat tărăboi în mijlocul străzii, ba mai mult şi-a chemat “pentru intervenţie” pe Constantin Enceanu.


    Sursa: lupamea.ro
    Constantin Enceanu, a fost implicat intr-un accident rutier Fisiere atasate L_N_0042.jpg   L_N_0022.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: