Control in magazinele din Craiova


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Control in magazinele din Craiova

    Primele descinderi ale ofiţerilor de poliţie specializaţi în investigarea fraudelor, jandarmi, reprezentanţi ai Vămii Craiova şi comisari ai Gărzii Fianciare au fost făcute în Piaţa Centrală din Craiova. „Am descoperit mai multe cartuşe cu ţigarete ce nu aveau aplicate timbru fiscal iar mai multe persoane şi-au părăsit autoturismele după ce au sesizat apariţia oamenilor legii. Acţiunea este în desfăşurare şi urmărim modul în care sunt efectuate actele de comerţ cu produse accizabile dar şi agro-alimentare”, a declarat comisar-şef Laurenţiu Gulin, şeful Biroului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova.

    O acţiune similară, cu efective mărite, aproximativ 200 de poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai Vămii Craiova şi comisari ai Gărzii Fianciare au descins în târgul en-gros Marlorex, amplasat la ieşirea din Craiova spre Filiaşi. Aici, au fost verificate toate autoturismele care intrau şi ieşeau din incinta complexului comercial dar şi halele unde sunt depozitate fructele şi legumele. Mai mulţi doljeni au fost prinşi că transportau cu ajutorul unor dubiţe produse pentru care nu deţineau documente de provenineţă.

    „Am o tonă de cartofi şi două sute de kilograme de ceapă. Le-am luat din Piaţa Chiriac de la nea Nelu, ăla mare şi gras, el nu era la depozit şi mi-a zis să vin să îmi fac treaba şi după să mă întorc să îmi dea factura pe marfă. Eu ce să fac acum dacă el nu era acolo?”, a încercat un băileştean să le explice poliţiştilor motivul pentru care nu deţinea factură de cumpărare a mărfii ce o transporta cu o dubiţă.

    Un alt doljean le-a spus oamenilor legii că se grăbeşte să ajungă la o pomană şi a uitat să mai ia factură pentru trei butoaie cu bere. Ca să nu întârzie, bărbatul a dat jos din maşină produsele ce nu le avea trecute pe factură şi s-a urcat la volanul autoturismului demarând în trombă din curtea complexului en-gros.

    În această după-amiază, poliţiştii şi reprezentanţii Gărzii Financiare dar şi ai Vămii Craiova au descins într-un magazin de la kilometrul zero al Craiovei. Aici sunt comercializate articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte aduse din China.

    "Acţiunea face parte din activităţile prevăzute în Strategia Naţională de Combatere a Evaziunii Fiscale iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei Române în comun cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

    Poliţişti specializaţi în investigarea fraudelor, jandarmi, reprezentanţi ai Vămii Craiova şi comisari ai Gărzii Financiare acţionează în marile centre comerciale, puncte de desfacere a mărfurilor şi societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de import – export, tranzacţii intercomunitare, locaţii pretabile comiterii faptelor de evaziune fiscală şi contrabandă. Oamenii legii urmăresc identificarea şi indisponibilizarea bunurilor care fac obiectul infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă cu băuturi alcoolice, ţigări şi produse agroalimentare, precum şi tragerea la răspunderea penală şi contravenţională a persoanelor care comit fapte din domeniul de referinţă", se arată într-un comunicat emis de Biroul de presă al IPJ Dolj.

    Vom reveni cu amănunte.

    Sursa: lupamea.ro
    Last edited by Moderator; 09-03-2011 at 17:39.

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    bravo Natiune,
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Sa fim seriosi... se practica zi de zi...

  4. #4
    PDA User Treebeard's Avatar Treebeard reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-03-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    134
    Mesaje bazar
    253
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    7.5
    Usergroups:
    aici te contrazic nykolas, se practica, dar nu la scara asta. daca vedeai ce fu azi dim in marlorex te cruceai... oricum vad ca au inceput cu cei mari(au inceput cu aia in ilfov, a urmat europa si dragonu ieri, azi marlorexu' si ce or mai fi luat prin alte judete). sa speram ca nu se opresc aici...cu toate ca nu vad rostul de a continua la micile magazine de cartier sau de la sate pt ca nu acolo se face evaziunea...sa ii verifice pe cei care trebuie...nu pe 'nea nelu' de la bailesti care veni sa ia 1000 de kg de cartofi cu 2lei si pe care ii vinde cu 2,5 cred....poate mai are si peste o luna din marfa asta...omu face si el un ban din comert...daca l-ar face 100% legal, poate nu s-ar alege nici cu un salariu de postash, sau mai stiu eu. platesti vanzator, contabil, impozit pe profit, tva...bla bla. sa de-a in kkt in adevaratii rechini, care vand o tara(si tot vind la ea de dupa revolutie, dar am cam ajuns la momentu' sa nu mai avem ce).... scuzati-mi 'aberatiile' dar nu mai suport tara asta...cu toate ca sunt mandru ca sunt roman
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: