Corpul de control al MAI sparge oul cu surprize ascuns in Prefectura Dolj


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Corpul de control al MAI sparge oul cu surprize ascuns in Prefectura Dolj

    Prefectura Dolj se află, de ieri, în atenţia Corpului de Control al ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş. Scopul oficial al deplasării este, potrivit reprezentanţilor instituţiei Guvernului în teritoriu, acela de a verifica activitatea celor două servicii subordonate, Permise şi Paşapoarte – un control „obişnuit”, care se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni. Ceea ce nu au precizat cei de la Instituţia Prefectului de Dolj este dacă în tematica verificărilor derulate de Corpul de control al MAI intră şi activitatea şefului Serviciului Juridic, Eugen Marinescu, îndelung contestată, derobat de anumite prerogative, şi aflat în atenţia DNA – Serviciul Teritorial Craiova. De mai multă vreme. Fiindcă probleme deosebite, până în prezent, nu au fost semnalate, în presa locală, la Serviciile Permise şi Paşapoarte, ci chiar în activitatea de ansamblu a Instituţiei Prefectului, cu precădere la nivelul Comisiei Judeţene de Aplicare a Legilor de Fond Funciar. Chiar dacă tematica exactă a Corpului de Control nu a fost comunicată presei, ceea ce pare firesc, nu sunt excluse şi suprizele legate atât de activitatea lui Eugean Marinescu, oaia neagră a Prefecturii Dolj, cât şi a predecesorului actualului prefect, Nicolae Giugea, „promovat” la Secretariatul General al Guvernului.
    Sursa: www.cvlpress.ro

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Haha .
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: