Craiova: Au fost prinsi 5 membri ai unei grupari suspectate de fraude informatice


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Craiova: Au fost prinsi 5 membri ai unei grupari suspectate de fraude informatice

    Potrivit procurorului-şef al Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT, Adrian Glugă, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii i-au urmărit pe suspecţi până la Mangalia, de unde aceştia au achiziţionat mai multe dispozitive de clonare a cardurilor bancare, precum şi guri de bancomat, după care au continuat să-i urmărească până la intrarea în Craiova.

    "Gruparea este formată din opt persoane. Au fost filate, iar la intrarea în Craiova, când se întorceau din Mangalia, au fost prinse cinci dintre acestea", a declarat procurorul Adrian Glugă.

    Conform sursei citate, suspecţii au fost urmăriţi cu maşinile de către anchetatori.

    "S-a mers şi cu 200 de kilometri la oră. Au încercat să-şi asigure scăparea, dar au fost prinşi", a mai precizat procurorul Adrian Glugă.

    La ora transmiterii acestei ştiri, au loc 14 percheziţii domiciliare, dintre care 13 în Craiova şi una în Mangalia.

    Cele cinci persoane prinse de poliţişti şi procurori urmează să fie prezentate la sediul DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova, pentru a fi audiate.

    Sursa: mediafax.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Inca mai sunt foarte multe grupari!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: