Craiova: Casa in flacari si strazi inundate, bilantul ploii si a descarcarilor electrice


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Craiova: Casa in flacari si strazi inundate, bilantul ploii si a descarcarilor electrice

    Acoperişul unei case de lângă Selgros a fost cuprins de flăcări, după ce a fost lovit de un trăznet, luni seară, iar 25 de străzi din Craiova au fost inundate, în mai puţin de 30 de minute, din cauza ploii torenţiale.

    Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, în urma descărcărilor electrice şi a ploii torenţiale de scurtă durată au fost inundate străzile Bucura, Homer, Buciumului, Odesa, Târgului, Deva, Aleea IV Bâlteni, Căciulata, Elisa Opran, Negoi, Aleea I Fragilor, Obedeanu, Madona Dudu, Nicolcescu, Bâlteni, Fragilor, Negoi, Călugăreni, Bucovăţ, Doiceşti, Bărăganului, Ţărăncuţei, Tecuci.

    “Au fost trimişi peste 25 de subofiţeri de la Detaşamentul 1 Pompiei Craiova, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova şi Secţia Pompieri Craiova cu 8 motopompe pentru evacuarea apei din casele oamenilor”, se arată într-un comunicat al ISU Dolj. Conform sursei citate, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă, din cauza unui fulger care a lovit acoperişul imobilului.

    “La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit. Datorită trăznetului au ars circa 250 metri pătraţi de acoperiş din lemn şi învelitoare din ţiglă”, se mai arată în comunicatul ISU Dolj.

    Sursa: *************

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Chiar ca a fost furtuna ieri!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Periculos cu descarcarile electrice.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  4. #4
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de DJ35DDK Vezi mesajele
    Periculos cu descarcarile electrice.
    Ahaaa!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: