CRAIOVA. Democrat-liberala Veta Păsculescu dă din necaz în necaz. După ce numele ei a apărut în stenogramele procurorilor de la Cluj, acum lidera pedelistă de la Dăbuleni şi-a pierdut şi locul de muncă. Administraţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare a anunţat disponibilizări la Dolj, printre cei care îşi pierd locul de muncă fiind şi directoarea Păsculescu.

ANIF se restructurează la Dolj cu “decapitări” la vârf. Printre persoanele care au primit deja preaviz se numără şi directoarea instituţiei, Veta Păsculescu.

“La Dolj rămân 68 de posturi care vor fi ocupate prin concurs. Ele vor lucra în subordinea Ministerului Agriculturii”, spune directoarea Păsculescu.

Angajaţii cu o vechime de mai mare de trei ani vor pleca acasă cu şapte salarii compensatorii, iar cei cu o vechime mai mică vor primi trei salarii compensatorii, potrivit contractului de muncă.
Nu este singura problemă a pedelistei de la Dăbuleni. Aşa cum a arătat *************, vicepreşedinta PDL Dolj ar putea avea probleme după ce numele ei a apărut, alături de cel al lui Radu Berceanu, în stenogramele procurorilor de la Cluj, în cazul primarului Apostu.

*************