Craiova. Doi juristi din primarie s-ar bate pe sefia Politiei Locale


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Craiova. Doi juristi din primarie s-ar bate pe sefia Politiei Locale

    Candidaţii la şefia Poliţiei Locale Craiova sunt jurişti în primărie: Mirel Bontea şi Octavian Mateescu, ultimul deţinând la această oră şi interimatul de director al Poliţiei Locale.

    Concursul pentru ocuparea postului de director executiv, la a patra organizare, după trei amânări pe diverse motive şi o retragere, este însă contestat încă de la faza stabilirii criteriilor de participare. Contestaţia, prezentată în exclusivitate de nouapresa.ro, a ajuns şi la Prefectura Dolj, care este obligată să-şi exprime un punct de vedere asupra aspectelor contestate.

    Marian Bădîrci

  2. #2
    Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1,072
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0
    Dureaza pana se aranjeaza unele "treburi"...Pana il gasesc pe cel mai inteligent politai...Dureaza otzara...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: