Craiova lovita de un nou val de indicatoare


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Craiova lovita de un nou val de indicatoare

    Municipalitatea craioveană a investit încă o jumătate de miliard de lei vechi într-un lot nou de indicatoare rutiere. Aproape o mie vor fi montate pe străzile Băniei.
    Primăria Craiova plăteşte 57.417 lei noi pentru nu mai puţin de 992 de indicatoare rutiere, furnizate, în urma finalizării procedurii de achiziţie publică, de o firmă din Târgu Mureş. Mai bine de jumătate dintre ele sunt destinate semnalizării trecerilor de pietoni.
    Printre noile achiziţii ale municipalităţii se distinge şi un lot destul de consistent de indicatoare de limitare de viteză, precum şi unele destinate semnalizării sensurilor giratorii, semn că practică instituirii acestora va continua în Craiova în perioada următoare.
    Edilii au cerut o garanţie de şapte ani pentru indicatoarele achiziţionate în această tranşă.

    Sursa: *************

  2. #2
    Senior Member PandaBlue's Avatar PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    !
    Sex
    M
    Mesaje
    649
    Mesaje bazar
    1775
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1040
    Puncte CF
    41.0
    Asta e un lucru cat se poate de bun! Iar indicatoarele rutiere par a fi la un pret cat se poate de rezonabil.

    Stiti totusi de ce s-a renuntat la marcajele rutiere pe sosea si s-a luat decizia sa le agate in pomi/stalpi ? Nu se mai vedeau din cauza gropilor...


    Se estimeaza ca in urmatorii zece ani, cei de la Ford vor scoate la Craiova un automobil de teren, iar ca pista de incercari offroad vor folosi strazile din Craiova.
    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: