Compania de Apă Oltenia SA lucrează sâmbătă, 10 decembrie, la reabilitarea unei conducte de apă potabilă la blocul 7, pe strada Madona Dudu. Unitatea îi avertizează pe locuitorii din zonă că, în timpul intervenţiei, va vi sistată alimentarea cu apă potabilă, între orele 9.30 şi 18.00.

Utilizatori afectaţi: Blocurile alimentate din PT Horezu: 1; 3; 5; 10; 2; 4A; 4B; 44; 46; 1A; 1B; 2A; 2B; 7; Agenţii economici din zonă, alimentate din PT Horezu, Restaurantul Militar. “Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zona menţionată că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii.

La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Oltenia.