Craiova. Primiti cu DNA? La asfaltare?


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Craiova. Primiti cu DNA? La asfaltare?

    Licitaţiile Primăriei Craiova pentru lucrările de infrastructură se pare că au ajuns, în sfârşit, şi pe mâinile cui trebuie. Prezentam în urmă cu puţină vreme o decizie a Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), prin care Primăria Craiova, autoritate contractantă, a fost obligată să modifice documentaţia de atribuire a contractului pentru modernizarea a şase străzi şi bulevarde din oraş – Olteniei, Tineretului, Brestei, Pelendava, Amaradia, Toamnei.

    Municipalitatea şi-a însuşit critica şi a modificat cerinţele, dovadă că a recunoscut că încercase să departajeze ilegal ofertanţii. În continuare şi-a văzut de treabă şi a şi adjudecat lucrările. Potrivit surselor, însă, atribuirea contractului de 42 de milioane de lei s-a făcut până la urmă tot nelegal. Mai mult, au fost sesizate şi câteva dintre organismele de control juridic ale statului, între care DNA, care a şi solicitat documentaţiile licitaţiei.


  2. #2
    Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-12-2007
    Locaţie
    Niciodata Stabil
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,685
    Mesaje bazar
    1305
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -500
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    la ce strazi avem in craiova era clar ca nu are cum ca aceste lucari sa fie facute cu materiale care sa coste atat
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: