CRAIOVA. SC Salubritate Craiova SRL a primit ieri avizul comisiei de licenţiere a ANRSC pentru acordarea unei licenţe provizorii în activitatea de salubrizare, societatea urmând acum să negocieze un nou contract cu reprezentanţii administraţiei locale craiovene.

“Comisia de licenţiere de la ANRSC s-a întrunit astăzi (16.12.2011), a analizat documentaţia pe care am depus-o şi a decis să ne acorde avizul solicitat. Următorul pas este să negociem un nou contract de delegare cu reprezentanţii municipalităţii, iar în baza acestui contract să primim şi licenţa pentru perioada de un an”, a declarat directorul SC Salubritate Craiova SRL, Flavius Sirop.

Problemele nu s-au încheiat însă pentru societatea înfiinţată de consiliul local municipal, aceasta primind doar o perioadă de respiro de un an de la autoritatea de reglamentare. La finalul acestei perioade, SRL-ul municipal va trebui să înfrunte concurenţa dacă vrea să-şi păstreze obiectul muncii, serviciul de salubrizare urmând a fi scos la licitaţie.

*************