Craiova. Taxele pe casatorie si divort, nemajorate pentru 2012 in Craiova


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Craiova. Taxele pe casatorie si divort, nemajorate pentru 2012 in Craiova

    CRAIOVA. Taxele percepute de administraţia locală pentru încheierea căsătoriilor şi pentru divorţul administrativ rămân la acelaşi nivel cu cel de anul acesta în 2o12. Cel mai mult costă oficierea căsătoriilor în sediul primăriei Craiova, taxată cu 15 milioane de lei vechi.

    Taxele vor fi stabilite prin hotărâre de consiliu local, la propunerea Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanei Craiova. Hotărârea are în vedere taxele pentru oficierea casatoriilor, taxa pentru divort, precum şi taxa pentru executarea de fotografii si inregistrari video cu ocazia cununiilor civile.

    “S.P.C.E.P. Craiova este o instituţie înfiinţată în interesul persoanelor fizice, care, în vederea funcţionării în bune condiţii utilizează pe lângă sumele alocate de la bugetul local şi veniturile realizate din încasarea unor taxe speciale. Faţă de cele mai sus menţionate, propunem Consiliului Local al Municipiului Craiova aprobarea menţinerii taxelor actuale si pentru anul 2012, asa cum au fost ele aprobate prin Hotarârile Consiliului Local nr.398/2010 şi 3/2011, conform anexei”, precizează raportul întocmit de conducerea serviciului.

    *************
    Craiova. Taxele pe casatorie si divort, nemajorate pentru 2012 in Craiova Fisiere atasate taxe-casatorie-divort1.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: