Aseară, la ora 2350, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către P.EUGEN, 37 de ani, din comuna Podari cu privire la faptul că în satul Livezi, la poarta sa s-a produs un accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 3 Bucovăţ care l-a identificat pe S.MARIAN, 45 de ani, din Craiova.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în timp ce S.MARIAN conducea un autoturism a evitat un câine, intrând într-un şanţ şi producând avarii uşoare autoturismului.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Nr.1 Craiova, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, s-a stabilit că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.