Craiovean de 27 de ani cercetat de politisti pentru furt calificat


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Craiovean de 27 de ani cercetat de politisti pentru furt calificat

    *
    La data de 12.11.2011, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către F.ANICA, 72 de ani, din Podari despre faptul că în noaptea de
    *
    *
    *
    11/12.11.2011, persoane necunoscute, i-au sustras dintr-o anexă un motor electric trifazic, prejudiciul fiind de circa 500 lei.
    Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate de lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Bucovăţ, în cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, a fost identificat autorul în persoana lui M.ADRIAN, 27 de ani, din Craiova.
    Prejudiciul *a fost recuperat în totalitate şi restituit parţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: