Craiovean suspectat de comiterea infractiunii de trafic ilegal de persoane retinut pentru 24 de ore de catre politistii de crima organizata craioveni


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Craiovean suspectat de comiterea infractiunii de trafic ilegal de persoane retinut pentru 24 de ore de catre politistii de crima organizata craioveni

    Poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Crimiminalităţii Organizate Craiova - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane şi sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au organizat, la data de 03 octombrie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilegal de persoane în municipiul Craiova.
    Poliţiştii l-au depistat, imobilizat şi condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Craiova pe T. MARIAN, 33 de ani, din Craiova, jud. Dolj, suspectat de comiterea infracţiunii de trafic ilegal de persoane.
    Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că suspectul, în perioada 2009 – 2011, a racolat două minore pe care le-a transportat şi exploatat sexual în Italia - localitatea Pavia, obţinând astfel venituri ilicite în sumă de aproximativ 12.000 euro.
    Totodată, cu ocazia celor trei percheziţi domiciliare efectuate, în municipiul Craiova, la locuinţele lui T. MARIAN au fost ridicate mai multe documente pentru cercetări.
    În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova a dispus reţinerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat judecătorilor din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.
    În sarcina acestuia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 alin 1 şi 2 din Legea 678/2001 privind prevenirea şi combaterea traficului de persoane.

  2. #2
    Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1,072
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: