Aseară, la ora 21.45, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi telefonic de către dispeceratul unei societăţi de pază cu privire la faptul că doi bărbaţi au sustras, din parcarea unui hypermarket din Craiova, un cărucior pentru clienţi.

Poliţiştii Secţiei 1 Craiova ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, totodată stabilindu-se că suspecţii au sustras respectivul cărucior cu o autoutilitară.

La scurt timp, poliţiştii craioveni au depistat în trafic, la intersecţia străzilor Maria Tănase cu Brestei, o autoutilitară ce corespundea cu descrierea făcută de agenţii de pază.

Astfel, au fost identificaţi: M.FLOREA, 50 de ani şi S.ROBERT, 24 de ani, ambii din municipiul Craiova, iar procedând la verificarea autovehiculului, în interior, a fost găsit căruciorul care fusese sustras din parcarea hypermarket-ului.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 700 lei, a fost recuperat şi restituit societăţii comerciale de către poliţişti, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.